10 cazuri de coronavirus în Argeș!

0
1


De ieri a început să fie comuni­cate ofical numărul de cazrui de coro­navirus, pe fiecare judeţ în parte. Po­trivit Grupului de Comunicare Stra­tegică, în județul Argeș sunt zece ca­zuri de coronavirus confirmate. De asemenea sunt trei persoane vindecate după ce au fost infectate cu COVID-19.



După aproximativ 10 ziel în care presa nu mai avea date detaliate în privinţa bolnavilor de coronavirus, Grupul de Comunciare Strategică a revenit asupra decizia şi de ieri avem statistici pentru fiecare judet in parte. Astfel, aflăm în în Argeş sutn 10 cazuri confirmate cu COVID-19. O analiză ne arată faptul că spre deosebire de alte judeţe, în Argeş sunt puţine cazuri. Cel mai fericit caz, este judeţul Harghita, unde până ieri nu era niciun caz confirmat. La fel de puţine infectări cu COVID-19, sunt în judeţele Tulcea şi Sălaj cu câte 6, Vâlcea şi Gorj cu câte 7, Olt cu 8 iar Arad şi Alba cu câte 9. La polul opus se află Suceava, cu 701 cazuri, Bucureşti cu 505 şi Braşov cu 117.
Creşte numărul persoanelor aflate în carantină
Conform raportării de ieri a Direcţiei de Sănătate Publică în Argeş, în judeţul nostru erau 5878 de persoane în izolare de domiciliu, cu 1276 faţă de miercuri, când înregistram un număr de 7.154.Tot ieri, erau 4620 persoane care au finalizat perioada de 14 zile de izolare.
O creştere semnificativă s-a înregistrat la cazurile de carantină instituționalizată fi­ind 420 de perosane în acestă situaţi faţă de 342 câte erau miercuri, diferenţa fiind de 78 de persoane. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.