Încă două puncte irosite acasă!

0


Deşi este pauză com­petiţionlă totală, în ceea ce priveşte fotbalul, fără campionat în desfă­şurare, fără antrena­mente şi amicaluri, încercâm să menţinem vie memoria microbiş­tilor argeşeni, în ceea ce priveşte actuala desfă­şurare a campionatului Ligii a II-a, un campionat în care, la întreruperea lui acum două săptămâni, CS Mioveni se afla pe locul 2 iar FC Argeş pe poziţia a 4-a.



Şi am început cu o retrospectivă a meciurilor disputate de CS Mioveni, 23 de partide în urma cărora a acumulat 39 de puncte, fiind pe locul secund în clasament.
Etapa 8: CS Mioveni – Dunărea Călăraşi
1-1 (0-0)
CS Mioveni nu a reuşit decât o remiză în meciul din etapa a 8-a, cu Dunărea Călăraşi, deşi după aspectul jocului victoria trebuia să fie la final de partea jucătorilor antrenaţi de Marius Stoica. A fost până la urmă 1-1, după ce scorul a fost deschis de CS Mioveni imediat după pauză, prin Raul Costin care a şutat de la 18 m şi a înscris. Oaspeţii au egalat în minutul 2 de prelungiri, în urma unei faze fixe, o lovitură liberă de la 35 m de poartă, mingea centrată în careu fiind reluată cu capul în plasă de Lopez. CS Mioveni a mai irosit două puncte pe propriul teren, după ce şi în alte două partide jucate acasă, echipa noastră a trebuit să se mulţumească cu câte un egal, deşi a condus ostilităţile pe durata jocului (meciurile cu Reşiţa, scor 1-1 şi cu Metaloglobus, scor 2-2). Deşi a acumulat un punct în clasament şi are acum 16, CS Mioveni căzut de pe 3 pe 4, din cauza golaverajului mai slab, fiind acum la egalitate cu UTA (locul 2), Gloria Buzău (locul 3) şi Rapid (locul 5).
CS Mioveni – Dunărea Călăraşi 1-1 (0-0)
Au marcat: Raul Costin (47) / Ariel Lopez (90+2)
Mioveni: Croitoru – Ghiţă, Beţa, Burnea, Alexe – Raul Costin (88 Raul Costin), Anghelina (62 massaro) – Işfan (61 Şerban) , Hergheligiu, Coşereanu – Balint. Antrenor: Marius Stoica
Dunărea Călăraşi: Calancea – Săbăngeanu, Şandru (cpt), Radu Crişan, Gaston Mendy – Preoteasa (Ariel Lopez, 75’), Honciu (Marrone, 64’) – Ciprian Gliga (Thaer Bawab, 46’), Serge Ekollo, Toma – Bogdan Rusu. Antrenor: Cristian Puştai
Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Ferencz Tunyogi (Zalău) şi Marius Bălan (Dej); Rezervă: Ionela Alina Peşu (Craiova). S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.