De joi începe montarea dispenserelor

0



Şi Mioveniul se aliniază oraşelor care vor avea la scările de bloc soluţii de dezinfectare a locatarilor. Astfel, Primăria Orașului, prin intermediul prestatorului de servicii SC Servicii Edilitare pentru Comunitate va începe acțiunea de montare de dispensere în scările blocurilor de locuințe din oraș.


Acaestă acţiune se ralizează conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4 din 29.03.2020, articolul 6, privind măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19. Recipientele cu soluție dezinfectantă vor fi montate la intrarea în fiecare scară de bloc, acțiunea desfășurându-se etapizat, începând de joi, 9 aprilie, ora, 09.00 și va continua până la dotarea corespunzătoare a tuturor celor peste 550 de scări de bloc. După montare, aparatele cu soluții dezinfectante vor fi predate, pe bază de proces verbal, președinților asociațiilor de proprietari, administratorilor de bloc sau unui reprezentant al imobilului. Realimentarea dozatoarelor se va face doar cu gel dezinfectant sau substanțe bactericide (nu spirt, alcool sanitar ori alte soluții lichide) de către reprezentanții S.Ed.C. Mioveni, conform unui program aprobat. Important de ştiut este că autoritățile locale nu își asumă responsabilitatea înlocuirii dozatoarelor de dezinfectant în caz de distrugere ori dispariție al recipientului. Pentru sugestii, informații, eventualele situații în care apar disfuncționalități, reprezentanții asociațiilor de proprietari sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 0348/457102, pentru a interveni prompt în remedierea problemelor.
De asemenea, reprezentanții asociațiilor de proprietari, administratorii, proprietarii, sunt rugaţi să permită accesul echipelor de montaj și să-și
dea concursul pentru finalizarea cât mai rapidă și eficientă a acestei acțiuni. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.