Primăria Piteşti continuă dezinfecţia!

0



De câteva zile, angajaţi ai societăţilor din subordinea Primăriei Piteşti bat oraşul în lung şi-n lat pentru a face dezinfecţie pe străzi, în parcuri sau la ghenele de gunoi. De asemenea au fost montate dozatoare cu dezinfectant în scările de bloc, tot administraţia locală asigurând şi realimentarea recipientelor.


Primăria Piteşti vine cu informaţii pentru cetăţeni dând asigurări că acțiunea de dezinfectare a întregului oraș va continua pe tot parcursul acestei săptămâni, până la acoperirea integrală a tuturor zonelor publice, cu atomizoare și pulverizatoare, pe timpul zilei, pe alei, trotuare, zone publice între blocuri. Continuă, de asemenea, și dezinfecția platformelor de gunoi. Este în desfășurare campania de primăvară de curățire și spălare a străzilor, a spațiilor publice, de întreținere a spațiilor verzi.
„Totodată, astăzi (n.r ieri)se încheie operațiunea de montare a dozatoarelor cu substanță dezinfectantă la intrarea în scările de bloc. Va fi demarată acțiunea de realimentare a dozatoarelor care s-au golit, aceasta fiind asigurată de către Primăria Municipiului Pitești. Substanța folosită este un dezinfectant avizat sanitar (nu spirt), cu respectarea tuturor parametrilor necesari pentru a fi eficient în contextul recomandat pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Este important de menționat faptul că dozatoarele montate sunt cele care au fost disponibile pe piață, în perioada actuală, singurele astfel de dispozitive existente fiind destinate umplerii cu săpun lichid, dar funcționale în condiții bune și pentru dezinfectant în formula folosită actual. Dispozitivele care prezintă defecte de fabricație și, ca urmare, permit scurgeri ale dezinfectantului, vor fi înlocuite și returnate furnizorilor, începând de astăzi.
Se fac toate demersurile pentru a începe acțiunea de dezinfectare a casei scărilor, a lifturilor și a altor spații comune. În prezent se fac eforturi pentru aprovizionarea cu substanțele recomandate și avizate sanitar, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă această operațiune”, anunţă Primăria Piteşti. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.