Păstrați mămăliga într-un prosop umed

0

~ Curiozităţi pescăreşti ~



După ce ați oprit focul, mămăligă trebuie să stea cam 5 minute în apa fiarta după care chifteluțele de mămăligă se pun într-un prosop umed poate chiar ud și se acoperă. Dimineața înainte de a merge la pescuit dacă constatați că prosopul s-a uscat, îl mai udați o dată, dacă credeți că totul s-a terminat vă înșelați, în momentul când dumneavoastră ajungeți la pescuit luați o chifteluță de mămăligă puneți în palmă niște aditiv și începeți să frământați. La început nu e tocmai plăcut, e destul de greu însă pe parcurs ce mămăligă se înmoaie și prinde contur o să vedeți o mămăligă excelentă pentru pus pe cârlig. Va ieși moale și foarte lipicioasă, lucru care o face să stea foarte foarte bine pe cârlig. Vă recomand că pe parcursul partidei de pescuit mămăligă să o păstrați tot într-un prosop umed. M.D.