Şi-a omorât concubina dintr-un pumn!

0



Un scandal între doi cocubini, izbucnit zilele trecute, a avut urmări tragice. Gheorghe P. De 49 de ani, din comuna Albota, a ajuns în arest după ce şi-a ucis concubina, în vârstă de 58 de ani, dintr-un pumn. Este acuzat de loviri cauzatoare de moarte.


Bărbatul avea o relaţie de concubinaj cu Ştefania S. originară din comuna Poduri, judeţul Bacău. Marţi în jurul prânzului s-au certat, ambii fiind băuţi. Furios, bărba­tul i-a dat un pumn femeii atât de tare, încât victima s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de gresie. A rămas acolo, în stare de inconştienţă, fiind abandonată de bărbat. Ștefania S. a zăcut în stare de inconștiență, până a doua zi când bărbatul s-a trezit din băutură. Atunci, a realizat ce s-a petrecut și a chemat ambulanța. Victima a murit, din cauza leziunilor de la cap.
S-au certat pentru băutură
Gheorghe P. nu a recunoscut că el ar fi lovit-o. A susţinut că a căzut singură, fiind beată. Autopsia l-a dat de gol. Victima avea un hematom dar şi leziuni la faţă. Bărbatul a fost reţinut vineri sub acuzaţia de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În faţa anchetatorilor, bărbatul a povestit cum s-a petrecut totul. Omul a susţinut că s-au luat la ceartă pe băutură. Ambii erau beţi, aveau impresia că unul a consumat mai mult ca celălalt şi s-au certat că nu le mai ajungea alcoolul. Sâmbătă, bărbatul a fost pezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi ulterior la Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele său un mandat pentru 30 de zile. Victima este din judeţul Bacău şi provinde dintr-o familie numeroasă cu 14 fraţi. Are două fete, care sunt plecate În Italia şi nu s-au îtors în ţară din cauza pandemiei. Nici nu vor putea veni pentru înmormântare din cauza măsurilor impuse care le vor obliga să meargă direct în carantină şi oricum nu vor putea participa la funeralii.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.