Arestat pentru ultraj, la petrecere!

1



Doi tineri din comuna Bălileşti, au hotărât să ignore măsurile de protecţie impuse prin ordonanţele militare şi împreună au mers la o petrecere. În toiul distracţiei, la poartă a sosit un echipaj de poliţie, sesizat de vecinii deranjaţi de muzica dată la maximum. Umul dintre petrecăreţi l-a lovit pe unul dintre agenţii de poliţie. Ce a urmat aflaţi din materialul următor.


Incidentul a avut loc duminică seară. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Bălilești, la un imobil se ascultă muzică la o intensitate ridicată, fiind tulburată liniștea publică. Un echipaj de la Secția de Poliție Rurală Stâlpeni, a mers la faţa locului. În curte se aflau trei tineri care se distrau de mama focului. Oamenii legii au vrut să-i legitimeze pe cei trei. În loc să furnizeze datele de identitate, tinerii au refuzat. Ba mai mult, unul dintre ei a rupt-o la fugă reuşind să iasă din curte. În urmărirea lui a pornit un poliţist care l-a prins. Ca să scape, tânărul l-a lovit pe omul legii. „Bărbatul a fost imobilizat, iar toți cei trei au fost legitimați și conduși la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Ceilalţi doi au fost amendaţi
Tinerii sunt Andrei Dumitru B. De 28 de ani, Ionuţ I. de 26 de ani şi un adolescent în vârstă de 16 ani, fratele lui Ionuţ I. Era ziua onomastică a adolescentului de aceea, tinerii au hotărât să sărbătorească. Poate că nu s-ar fi întâmplat nimic dacă nu se îmbătau. Doar că, ameţiţi de alcool, aceştia au dat muzica la maximum fără să le pese de vecini.
Minorul de 16 ani și fratele lui de 26 de ani au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor specifice stării de urgență, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei. Tânărul reţinut este Andrei Dumitru B. El a fost prezentat Judecătoriei Câmpulung cu propunerea de arestare preventivă. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. Ce sa faci?! In zona aia la putere e Dani Mocanu! Uite cum incepi sa faci dragoste fara sa vrei, daca mai calci pe bec. Tot cu fanii lui Dani de la Colibasi:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.