Paştele 2020, numai acasă!

0
1
  • Sărbători pasacale în familie pentru sportivi



Dacă în anii trecuţi, Sărbătorile Pascale îi găseau pe sportivii şi oamenii de sport din Argeş fie acasă, fie plecaţi cu prietenii şi familiile în diverse locaţii, anul acesta Paştele a avut un numitor comun pentru toţi românii.


Astfel, toată lumea a petrecut Sărbătoarea Învierii Domnului acasă, din cauza restricţiilor impuse în Starea de Urgenţă. La fel s-a petrecut şi cu sportivii argeşeni, dar asta nu a împiedicat pe nimeni să aibă pe mese aceleaşi bunătăţi tradiţionale specifice acestei Sărbători.
Brazilianul Roberto Ayza a petrecut acasă Paştele acesta, alături de soţie şi cei doi băieţei, Kevin şi Enzo. Bunătăţile nu au lipsit la masa de Înviere, pe ea regîsindu-se atât produse specific româneşti cât şi din Brazilia: “Nu a fost ca în alţi ani, dar am fost cu familia! Am avut de toate la masă! Ne dorim sănătate, asta cred că este cea mai bună urare!”.
Arbitrul de Liga I, Iulian Călin a stat şi el acasă, alături de soţia Andreea şi fetiţa Antonia Maria, cavalerul fluierului argeşean a ciocnint ouă roşii şi a mâncat cozonac. “Am stat acasă, cum a stat toată lumea. Ca totul ce se întâmplă în acest an este ceva special şi nu ne dorim să tercem cât mai repede şi cu bine peste această perioadă!” ne-a spus Călin. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.