Nistor se joacă toată ziua cu fiul său!

0



Jucătorul Universității Craiova și al României , argeşeanul Dan Nistor a transformat restricțiile într-un prilej minunat de a petrece cât mai mult timp cu Matteo, fiul său, iar puștiul e mai mult decât fericit.


Încrâncenarea din lupta la titlu în campionat e încă departe, miza meciurilor naționalei se mută spre toamnă, iar acum forța psihică este esențială! La 31 de ani, Dan Nistor a adaptat măsurile de restricție din pandemie la activitățile băiatului său de 3 ani. Iar în casa lor de la Rucăr e astfel o vacanță cu zâmbete și afecțiune! “Ne trezim pe la 8, destul de dimineață, dar e nevoie de timp pentru o rundă de joacă și înainte de micul dejun! La 11 e antrenamentul online cu echipa, apoi prânzul și o oră de odihnă alături de Matteo, el e șeful familiei!”, povestește Nistor.
“Apoi începem joaca în forță, avem curte mare și aer curat! Udăm gazonul împreună, îi fac toate poftele și ne distrăm non-stop! La cină, eu mănânc doar o salată, el are meniul său special. Iar seara, până adormim, program de îmbrățișări!”, dezvăluie mijlocașul. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.