S-a aruncat de la etajul III

0
1



Marţi seara,la 112 s-a anun­ţat că în cartierul Vişoi, la blocul 17, de la etajul al treilea a căzut un bărbat.La locul indicat au ple­cat imediat poliţiş­tii, dar şi o ambu­lanţă, pentru a-l prelua pe bărbat.


Marcel Tomoiu avea 39 de ani. Bătbatul nu locuia în blocul 17, unde a avut loc tragdia ci venea la concubine sa. “El venea aici la o fată din bloc. Era iubita lui. Ştiu că Marcel divorţase şi acum stătea cu fata asta. El avea şi stări de nebunie sau cum îi zice. A fost şi internat la Vedea. O fi băut ceva de a sărit pe geam, nu ştiu ce l-a apucat. Nu am auzit scandal la ei, dar doar el şi fata cu care trăia ştiu ce a fost acolo”, spune un vecin. Se pare că s-a sinucis sărind în gol, de la etajul III. După divorţ omul intrase într-o depresie puternică din care nu şi-a mai revenit. Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul din Câmpulung. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru Marcel Tomoiu, rănile suferite fiind foarte grave. La spital a fost declarat decesul bărbatului de 39 de ani. Trupul neînsufleţit a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor care au condus la deces. B. Radu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.