Tâlhărită în curte de doi puştani!

0



Doi tâlhari au fost arestaţi preventiv ieri, după ce Judecătoria Piteşti a emis pe numele lor mandate pe câte 30 de zile. Tinerii de 18 ani, respectiv 17 ani, au atacat o femeie în curte şi i-au furat bruma de bani pe care o avea. Au lovit-o cu pumnii şi un lemn ca să spună unde îşi ţine banii. Victima a avut nevoie de 9 zile de îngrijiri medicale. După atac femeia se teme să mai iasă din casă.


În Ziua de Paşte, victima în vârstă de 59 de ani, a auzit cum câinele lătra furios în curte. Şi-a dat seama că cineva i-a călcat bătătura după cum se agita animalul şi a ieşit să vadă ce se petrece. Nici nu a ieşit bine pe uşă că a fost acată de doi indivizi. A fost lovită cu pumnii şi cu un lemn.Victima este bolnavă şi se deplasa în baston. Nu a putut să le opună rezistenţă agresorilor­ care au lovit-o fără milă. I-au cerut banii. De frică, aceasta le-a spus unde îşi ţine economiile. Tâlharii s-au dus în casă şi i-au furat cei 240 de lei pe care victima îi avea. După tâlhărie cei doi tineri au fugit. Femeia, a apucat să îi vadă bine, totul petrecâdu-se ziua ceea ce a dus de identificarea lor.
Au primit mandate de arestare
Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, fiind întocmit dosar sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Miercuri cei doi au fost identificaţi, fiind reţinuţi. Ambii sunt cunoştinţe vechi cu oamenii legii, fiind cercetaţi în mai multe dosare. Ilie D de 18 ani, se afla sub măsura controlului judicar după ce în urmă cu câteva luni a participat la un scandal într-un magazin din comună. Acolo, alături de alţi agresori, i-a lovit pe patronul unităţii şi pe soţia acestuia. Nu este singurul scandal în care a fost implicat, fiind cunoscut pentru firea lui vulcanică. Complicele lui, P.M de 17 ani, nu este departe de acest gen de fapte. La fel de impulsiv şi el a avut conflicte cu legea. Tinerii sunt cunsocuţi că au comis numeroase furturi în comună. În timpul iernii ei au fost acuzaţi că au furat lemnele de foc de la şcoala din localitate. De asemenea, au băgat teroarea în vecinii cărora le-au furat zeci de găini.

Ieri, Ilie D. şi MP au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ulterior au fost duşi la Judecătoria Piteşti. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti faţă de inculpatul M. P. dispune arestarea preventivă a inculpatului MP, fiul ……….. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.04.2020, până la data de 22.05.2020, inclusiv. (…) dispune înlocuirea măsurii controlului judiciar dispus faţă de inculpatului D I fiul …….., cu măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, de la data efectivei încarcerări” se arată în senitnţa instanţei. Ambii inculpaţi au contestat decizia judecătorilor privind arestarea preventivă.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.