Fotbal live, doar la Look Sport

0



Toate campionatele din Europa au fost întrerupte în contextul pandemiei de corona­virus, cu excepţia celui din Belarus.


Televiziunile de sport nu mai au ce transmite LIVE de mai bine de o lună, astfel că au audienţe foarte mici, pentru că nu interesează pe nimeni reluările. De asemenea şi casele de pariuri au rămas fără competiţii, astfel că au fost nevoite să se adapteze şi să introducă în prim plan meciuri din Belarus, Nicaragua, Tadjikistan, Burundi sau Taiwan, campionate care în mod normal nu ar fi pariat nimeni.
Vysheyshaya Liga a devenit astfel singurul campionat în care etapele s-au jucat şi se dispută normal, după program. Mai mult, este permis şi accesul spectatorilor, însă de obicei sunt câteva sute la un meci, tribunele fiind mai mult goale. Campionatul din Belarus, care este slab şi nu interesa pe nimeni, a devenit datorită coronavirusului în prim plan. Peste noapte, toţi tipsterii au devenit specialişti şi recomandă ponturi despre FC Vitebesk, FC Slutsk, FC Gorodeya, Belshina Bobruisk, etc fără a şti absolut nimic despre aceste echipe sau jucători.
Federaţia de fotbal de la Minsk a avut cereri din Rusia, Israel, India, Ucraina, etc de a vinde drepturile de televizare din Vysheyshaya Liga şi a reuşit astfel să dea un tun financiar. Microbiştii au rămas fără meciuri, pariorii mizau sume de bani pe meciuri din Belarus fără să vadă cum joacă FC BATE Borisov, Dinamo Brest sau Dinamo Minsk, iar audienţa zero au făcut televiziunile de sport să difuzeze meciuri din Belarus.
Începând cu acum două week-end-uri, posturile tv Look Plus şi Look Sport au anunțat că au cumpărat drepturile tv din Vysheyshaya Liga şi că vor transmite cele mai tari meciuri din Belarus. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.