Dacia dezvoltă şi vânzările online

1



Cum o perioadă bună de timp achiziționarea de autovehicule nu a fost luată în calcul de Guvern ca o necessitate, producătorii auto s-au reorientat și au dezvoltat cum trebuie segmental de vânzări online.


Uzina Dacia este una dintre firmele producătoare de mașini care a făcut acest lucru venind în întâmpinarea nevoilor oamenilor, care aveau nevoie de mașină, dar nu puteau să meargă să o cumpere, din cauza restrictiilor impuse de Ordonanțele Militare, date pe perioada Stării de Urgență. „Platformele de vânzare online ale grupului au fost primele inițiative de acest gen din România și ne-au permis să înțelegem foarte exact nevoile și așteptările clienților noștri. Această evoluție a serviciilor ne ajută să continuăm inovația digitală din zona de e-commerce începută în urmă cu aproape 2 ani. Suntem convinși că mediul nostru de business va continua să se schimbe într-un ritm alert, deoarece așteptările clienților continuă să crească. Drept urmare obiectivul nostru rămâne acela de a propune clienților mai multă flexibilitate și o experiență digitală personalizată”, a declarat Mihai Tanase, Head of Digital Dacia & Renault.
Modalitatea de achiziționare a unui vehicul Dacia este destul de simplă și poate fi făcută pe site-ul producătorului. Astfel, mai întâi, clientul își alege modelul preferat, în conficurează, adăugând mașinii opțiunile pe care le dorește, iar apoi îl achită cu cardul integral, sau doar îl rezervă, contra sumei de 500 E, pentru orice sumă achitată fiind emisă factură și contract. Deja de la devoltarea acestui sistem s-au vândut peste 1000 de autovehicule, această piață online pentru auto, fiind una mai special, având în vedere că investițiile sunt seriaose și consistente, nu ca la alte bunuri ce sunt cumpărate de pe internet.
Sandero, în recomandările britanicilor de mașini ieftine
Presa britanică a publicat de curând un top al celor mai bune maşini noi ieftine, de familie, ce pot fi cumpărate în 2020. În topul realizat de cei de la Car Keys, cea mai bună maşina ieftină nouă ce poate fi cumparată în 2020 este Renault Clio, însă Dacia este şi ea în top cu unul dintre modele. S.M.
Astfel, pe locul doi regăsim Dacia Sandero, care se bucură de o popularitate uriaşă în Marea Britanie. „Ţinând cont că cea mai ieftină Ford Fiesta nouă costă peste 16 mii de lire sterline, preţul de pornire de 6.995 de lire sterline pe care Dacia Sandero îl are o face cu atât mai remarcabilă. Sigur, nu vine cu atât de multe echipamente standard şi nu poate fi numită premium, dar dacă preţul este cheia, ar trebui să iei acest model în considerare”, au explicat britanicii.
Topul celor mai bune mașini ieftine din 2020 realizat de britanici:
1. Renault Clio (pret în Romania de la 9.900 euro)
2. Dacia Sandero (pret în Romania de la 6.300 euro)
3. Skoda Scala (pret în Romania de la 14.435 euro)
4. MG ZS (indisponibil în Romania, în Marea Britanie se vinde de la 12.995 de lire sterline)
5. Ford Focus (pret în Romania de la 19.000 euro)
6. Fiat Tipo (pret în Romania de la 14.369 euro)
7. Honda Civic (pret în Romania de la 20.400 euro)
8. Hyundai i10 (pret în Romania de la 8.400 euro)
9. Seat Ibiza (pret în Romania de la 13.470 euro)
10. Opel Astra (pret în Romania de la 19.810 euro). S.M.


1 COMENTARIU

  1. Interesant ca Dacia face vanzari online intr-o vreme cand nimeni nu mai cumpara masini!

    Eu personal ma gandeam in decembrie sa imi cumpar un Logan, apoi am asteptat sa vina luna ianuarie ca sa prin un an de fabricatie mai avantajos (2020, in loc de 2019)
    pentru ca atunci cand vrei sa vinzi masina clientul intreaba in ce an e fabricata..

    Ma rog, am zis sa mai astept vreo 2 luni ca sa mai strang bani, dupa care POC a venit coronavirusul….

    Si bineinteles ca nu am mai cumparat nici o masina!

    P.S.
    Masina mea veche o tin parcata la bloc de 2 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.