Nici în vremuri de criză nu renunțăm la modă – oferte la încălțăminte de damă

0



În ultima vreme totul s-a schimbat, de la rutina zilnică la investițiile făcute în garderobă. Pentru că mulți lucrează de acasă, există tendința de a minimaliza importanţa unor noi achiziții în materie de încălțăminte și îmbrăcăminte. Asta până când magazinele de profil vin cu oferte față de care pare greu de rezistat. Fanii unor banduri se lasă mai greu descurajați de investiții în articole semnate de numele caselor de modă adorate.


În materie de încălțăminte există desigur o nevoie constantă de noi articole, care în primul rând să se adapteze la sezon. Așa se face că eshop-ul BMall vine cu noi motive de încântare pentru publicul consumator. Un astfel de magazin, multibrand, multiplică motivele pentru care doritorii de haine și pantofi originali vor face shopping de aici. Iar când vine vorba de încălțămintea de damă este păstrată aceeași diversitate cu care obișnuiește să surprindă publicul.

Doamnele moderne preferă sport casual
Acest stil de fuziune încânta la orice vârstă. Vorbim despre o combinație de avantaje, de la confort sporit, de stil potrivit la aproape orice combinație vestimentară și de opțiuni atât de variate, încât alegeri de acest fel vor fi potrivite indiferent de sezon.

In categoria de pantofi sport de dama doamnele moderne regăsesc adidași cu platformă, teniși, sneakersi, pantofi de tip slip on, precum și cei recomandați pentru activități fizice – de alergare, pentru fitness, etc.

Pentru ținutele de stradă sunt în mod special preferați sneakersii sau adidașii cu platformă. Surprinzător însă, în unele cazuri vorbim despre platforma destul de înaltă, talpă robustă și totuși încălțămintea este ușor de purtat și nu incomodează sau nu este greoaie. Chiar dacă acest tip de încălțăminte se va asocia la ținute feminine, se pare că tocmai contrastul stilurilor va fi notă de originalitate. Modele de la Fila sunt renumiți pentru stilul block și talpa ugly, atât de adorate în zilele noastre.

Cât despre sneakersi, aceștia au o abordare mai populară și sunt adorati de orice femeie. Ceva mai versatili și mai chic, sneakersii sunt alternativă unor banali balerini sau încălțăminte casual rigidă. Reebok, Puma sau Nike au adaptat stilurile de încălțăminte sport la stilul casual preferat de femei la scară largă. Ce rezultă este moda actuală, fuziunea a două categorii. Înseamnă un plus de energie pe care orice femeie o câștigă când nu se mai supune unor rigori de stil și nu se mai chinuie ore în șir stând în pantofi cu toc, din nevoie sau pentru că doar astfel pot impresiona cu o ținută cochetă.

În vremuri instabile precum pandemia de coronavirus, shopping-ul online a rămas varianta cea mai sigură. La BMall acest lucru se desfășoară ca și până acum, cu maximă atenție și rapiditate. Nu lipsesc ofertele aplicate la selecții de încălțăminte din toate categoriile de branduri – Converse, Asics, Under Armour etc.

Produsele sunt 100% originale și înainte de a comanda este estimată și perioada de livrare, cu mențiuni despre stocul disponibil.