Cum sa alegi cele mai interesante brelocuri auto personalizate pentru partenerul tau?

0



Cadourile personalizate sunt cele care, de fiecare data reusesc sa aduca zambetul pe buzelor persoanelor care le primesc! Nimic nu se compara cu darurile care au o valoare sentimentala si care transmit un mesaj puternic.


De exemplu, cei care sunt in cautarea unor obiecte deosebite pentru partenerii lor de viata pot lua in considerare achizitionarea unor brelocuri auto personalizate de pe Printbu.ro .

Este vorba despre accesorii practice, care sunt perfecte mai ales pentru cei care adora sa conduca si care simt trepidatiile vietii ori de cate ori isi pornesc autoturismele pentru a pleca la drum. Alegerea celor mai interesante modele este mult mai simpla atunci cand femeile si barbatii iau in calcul cel putin urmatoarele elemente!

Forma brelocului

Unul dintre primele lucruri asupra carora trebuie sa decida doamnele, domnisoarele, dar si barbatii atunci cand vor sa cumpere brelocuri personalizate pentru cei dragi este referitor la forma. Accesoriile pot fi simple, patrate sau pot fi dreptunghiulare, in forma de inima sau chiar in forma de numar auto. Fara indoiala, cele din urma se afla in topul preferintelor soferilor, intrucat sunt interesante, deosebite si reflecta pasiunea pe care o au pentru masini si pentru tot ce inseamna a conduce!

Brelocuri auto personalizate in functie de mesaj

Pe lista detaliilor foarte importante pentru achizitionarea unor brelocuri perfecte se numara si alegerea mesajului ori a fotografiei care urmeaza sa fie imprimate pe accesoriile-cadou. Ideal este ca mesajele sa fie scurte si concise, astfel incat sa incapa excelent pe brelocurile micute, simplu de manuit.

Mai mult, ideile imprimate pe accesorii pot fi amuzante sau pot reaminti soferilor cat de important este sa ajunga acasa cu bine! Daca, in schimb, femeile si barbatii prefera sa imprime o fotografie, imaginea poate fi dintr-unul din cele mai importante momente de cuplu. Poate fi vorba despre o fotografie de la prima intalnire sau chiar din ziua casatoriei.

Functiile brelocului

Dincolo de brelocurile personalizate simple exista si modele care sunt prevazute cu diferite tipuri de functii moderne. De exemplu, exista accesorii care au un GPS incorporat si care ajuta oamenii sa vada pe telefon unde si-au lasat cheile ultima data, daca nu le gasesc. In acest sens este necesara doar instalarea unei aplicatii potrivite, care poate fi utilizata extrem de usor. Mai exista si brelocuri care au incorporata si o functie deosebita de fotografiere: atunci cand se conecteaza la camera telefonului mobil, accesoriile pot capta imagini printr-o simpla apasare de buton!

Materiale din care este lucrat brelocul

Nu in ultimul rand, materialele din care sunt realizate brelocurile pot contribui si ele la achizitionarea celor mai interesante accesorii. In topul preferintelor cumparatorilor se numara astazi modelele din lemn, intrucat sunt foarte usoare, avand o greutate de cel mult 15-20 de grame. Mai exista si accesorii realizate dintr-un plastic rezistent, dar si brelocuri din metal, care, desi sunt putin mai grele au un aspect interesant si atractiv.

Brelocurile au devenit astazi mai mult decat niste accesorii banale: ele pot fi transformate cu usurinta in cadouri practice si interesante, care sa fie folosite cu incredere pe termen lung!