I-a dat în cap ca să-i ia portofelul!

2



Un recidivist i-a dat în cap unui bătrân, furând-i portofelul. Totul s-a petrecut ziua, la ora 11.00 pe strada Exerciţiu, în apropiere de locuinţa victimei. Atât de disperat era să facă rost de bani, încât nu a ţinut cont de faptul că poate fi văzut.


„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut un bărbat de 31 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 4 aprilie a.c., cel în cauză ar fi deposedat prin acte de violență, pe un bătrân de 79 de ani, de portofelul în care se aflau o sumă de bani și bunuri personale, printre care și un card bancar. Ulterior, bărbatul ar fi efectuat operațiuni financiare cu cardul bancar ce se găsea în portofelul sustras” declara Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Acesta l-a atactat pe bătrân în apropiere de blocul unde omul locuia. I-a furat portofelul în care avea 210 lei şi cardul bancar, tot în portofel fiind şi codul PIN. Imediat după tâlhărie, păgubaşul a sunat la 112 iar poliţiştii l-au sfătuit să ceară blocarea cardului. Autorul s-a dus la bacomat să scoată banii dar nu a reuşit, cardul fiind deja blocat. Autorul este Roberto Ionuţ R de 31 de ani, din Piteşti un cunsocut recidivist. Ultima dată acesta a fost condamnat pentru furt, în februarie 2017 fiind eliberat condiţionat.
Este cunoscut de oamenii legii pentru comiterea de numeroase furturi. Ieri a fost prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă, fiind emis pe numele lui un mandat pentru 30 de zile. M.Sandu


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.