Ministrul l-a demis pe directorul Spitalului Câmpulung

0



Joi, a fost semnat ordinul de demitere a managerului Spitalului Municipal Câmpulung,  Alexe Nicolae. Acesta a fost inlocuit de medicul stomotolog Andrei Aron. Motivele demiterii, sunt, potrivit prefectului Emanuel Soare, „management defectuos, neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu”. În plus Nicolae Alexe nu ar fi pregătit spitalul pentru covid, nu a realizat, coordonat, verificat circuitele şi respectarea acestora, ceea ce a dus la un număr mare de îmbolnăviri în rândul personalului.


La Spitalul Municipal Câmpulung au fost testați: 4 medici (1 pozitiv), 19 asistente medicale (9 pozitive), 5 infirmiere (4 pozitive), 2 îngrijitoare (pozitive), 1 spălătoreasă (negativ) și 1 registrator medical (negativ). Noul manager, este numit în funcţie pe perioada stării de urgenţă. Andrei Aron – 36 de ani, căsătorit, 2 copii, este actionar unic şi manager al clincii de stomatologie  Dental Evolution Center din 2010, o investiţie proprie în municipiul Câmpulung. A fost primul care a infiinţat o astfel de clinică în Câmpulung şi este lider de piaţă. Societatea este înregistrată Braşov dar îşi desfăşoară activitatea in Campulung. A fost premiat doi ani cu locul 1 in topul microintreprinderilor din Brasov pe segmentul firmelor de stomatologie, in baza activitatii si veniturilor din Campulung.
„Avem convingerea că va urgenta demersurile de achiziţionare a aparatului de testare PCR, va eficientiza protocoale şi circuitele din spital și se va asigura de înlăturarea tuturor cauzelor care au condus la infectări ale personalului medical”, a precizat prefectul. Andrei Aron nu este membru al niciunui partid politic. Nu a făcut și nici nu dorește să facă politică! M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.