Percheziţii la fiul unui afacerit, care şi-a ameninţat adversarii cu pistolul

0



Fiul unui afacerist a sfidat orice regulă a bunului simţ dar şi legea! Ignorând ordonanţele militare a făcut o filmare live pe Facebook în timp ce îşi provoca adversarii să iasă din casă, să se întâlnească la Stadionul Nicolae Dobrin pentru a-şi regla conturile.



În direct, îi jigneşte pe poliţişti şi jandarmi şi spune că e „şmecher” şi va plăti amenda de 20.000 de lei, pentru depalsarea interzisă. Mai mult, îşi ameninţă duşmanii lăudându-se că are pistol, pe care în agită plin de importanţă şi spray lacrimogen, cu ajutorul cărora îi va anihila. Întreaga mascaradă este filmată de iubita lui Ştefan Teodor L. „vedeta” din live! După ce imaginile au devenit virale au intrat pe fir poliţiştii. În această dimineaţă la locuinţa lui au fost făcute percheziţii.
Poliţiştii au avut parte de surprize. „La primele ore ale dimineții, polițiștii argeșeni au efectuat o percheziție la locuința unui tânăr de 20 de ani, din Pitești, care a postat în seara zilei de 27 aprilie 2020, pe o rețea de socializare, un clip video, în care provoacă urmăritorii clipului să se întâlnească cu el, noaptea, într-un loc public, încălcând prevederile ordonanțelor militare. Întrucât în filmare tânărul manevrează ceea ce pare a fi un pistol, în această dimineață, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, şi un specialist criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, au efectuat o percheziție la locuința acestuia.
În urma activităților s-a stabilit că tânărul nu deține o armă supusă autorizării, dar și că acesta a încălcat în mod repetat prevederile ordonanțelor militare, fapt pentru care i-au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 de lei. De asemenea, prietena acestuia, de 19 ani, din Pitești, care l-a însoțit și filmat în seara zilei de 27 aprilie 2020, a fost sancționată pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, cu amendă în valoare de 2.000 de lei” a declarta Floprin Pop purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş. Ştefan Teodor L. este fiul unui afacerist care deţine o fermă în care produce ouă, în judeţul Olt. La ora la care au fost făcute percheziţile, tânărul nu era acasă.
A fost căutat şi la iubitalui, unde înnoptase, însă, nu a fost găsit. Maşina acestuia, un BMW a fost dată în consemn, fiind blocată în trafic la Topoloveni. Acesta le-a spus oamenilor legii că a dormit la iubită şi a aflând de percheziţii a plecat acasă. În mod evident, era o miciună pentru că el locuieşte în Piteşti, aşadar nu avea ce să caute la Topoloveni. În ceea ce priveşte pistolul era doar o…brichetă! „Arma” era o replică foarte reuşită a unui pistol Beretta, dar care putea fi folosit doar pentru a-şi aprinde o ţigară! M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.