O bolnavă de coronavirus s-a sinucis la spital!

0



Tragedie la Spitalul Municipal Câmpulung, sâmbătă dimineață! O femeie în vârstă de 70 de ani, bolnavă de insuficiență renală cronică, care făcea dializă, a fost confirmată cu coronavirus pe data de 23 aprilie. A fost internată la Secția Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung, acolo unde a fost găsită moartă în această dimineață. Pacienta și-a tăiat venele cu o lamă. M.S.


„În dimineața zilei de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că o pacientă de 70 de ani, din Pitești, care se afla internată la Spitalul Municipal Câmpulung, a recurs la un gest suicidal, tăindu-și venele, fiind declarat decesul acesteia.

Polițiștii au efectuat cercetări, cu respectarea măsurilor de protecție individuală, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, în vederea efectuării autopsiei.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, anunţă IPJ Argeş.

Pacienta este din Piteşti şi făcea dializă, suferind de insuficienţă renală cronică. Se pare că acolo a fost infectată cu COVID-19. Pe data de 22 aprilie a fost internată la Secţia de Infecţioase de la Spitalul Municipal Câmpulung, iar pe 23 a venit confirmarea că are coronavirus.

Pe 28 aprilie femeia a avut o cădere nervoasă în timpul căreia a cerut personalului medical să fie mutată singură în salon. În noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost văzută de patru ori de personalul spitalului, fiind agitată. Dimineaţă a fost găsită moartă, având venele tăiate. Poliţiştii care au efectuat cercetările la spital au găsit un pachet întreg de lame, ceea ce indică faptul că le cumpărase dinainte, gestul fiind premeditat. Femeia are o fiică aflată în izolare după ce a intrat în contact cu mama sa, bolnavă de COVID-19. Nu va putea participa la înmormântare. Cealaltă fiică se va ocupa de funeraliile care vor fi organizate specific pacienţilor cu coronavirus.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.