Căile de acces spre Uzina Dacia, curăţate în mod special!

0



Pentru începerea celei de-a doua etape a acțiunilor de dezinfecție, este avut în vedere și reluarea activității Automobile Dacia, dorindu-se creșterea gradul de siguranță și de reducere la minimum riscul potențialelor infecții cu virusul COVID-19.


În acest sens, au început acțiunile de dezinfecție pe toate căile principale de acces către Uzina Dacia. Acțiunile se vor derula de la zona Părăști spre poarta 8, respectiv, zona ICSITA și treptele de acces în zonă, parcarea auto de la poarta 8, aleile din zona blocului T14 până la poarta 3, zona străzii Valea Neagră, aleile pietonale spre Liceul Tehnologic Contrucții de Mașini și poarta 2 a Uzinei Dacia precum și alte căi de acces.
Atomizoare cu acumulator, fără zgomot
De asemenea, de astăzi, vor fi reluate acțiunile de dezinfecție a scărilor de bloc și aleilor de acces, precum și a trotuarelor pietonale, urmând să se desfășoare pe parcursul întregii săptâmâni după un program bine stabilit, ce va fi anunțat ulterior. În desfășuarea acestoracțiuni, pe scările blocurilor se utilizează atomizoare cu acumulator, pentru a nu crea zgomot și disconfort cetățenilor, iar atomizoarele cu motor vor fi folosite pentru aleile de acces și trotuare. Repreyentanții Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, fac aceste precizări deoarece la intervenția anterioară, lipsa zgomotului atomizoarelor cu acumulator, a creat senzația unor cetățeni că pe anumite scări de bloc nu s-a intervenit. În vederea acestui aspect, echipa responsabilă de dezinfecție va lua legătura cu câte un locatar de la fiecare scară de bloc pentru a-l informa cu privire la desfășurarea acțiunii de dezinfecție ce urmează să se efectueze. Substanțele utilizate pentru dezinfecție nu sunt toxice. De asemenea, până la terminarea stării de urgență, dispenserele montate pe fiecare scară de bloc, se vor alimenta cu gel dezinfectant. Operațiunile de dezinfecție vor viza și cartierele orașului și străzile din zona caselor din Mioveni, perioada de desfășurare urmând să fie anunțată. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.