Fetiță de 6 ani, în stare critică după accident!

0



Un cumplit accident rutier a avut loc, sâmbătă seara în comuna Călinești, în satul Valea Corbului. O fetiță în vârstă de 6 ani, a fost acroșată de o mașină, fiind făcută una cu pământul. Polițiștii care au efectuat cercetările la fața locului au stabilit că micuța este vinovată, impactul având loc în timp ce traversa neregulamentar.


Imediat după accident, la fața locului au mers polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni. Către Călineşti a pornit şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Micuţa aflată în stare gravă, a fost urcată într-o maşină, însoţită de mama ei, care a pornit către Piteşti. Pe drum autoturismul s-a întâlnit cu echipajul medical, copila fiind transferată în ambulanţă. Era în comă, fiind transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie.
Travera neregulamentar
La locul accidentului, poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor că Ilie Liviu H., de 32 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism Mazda pe DJ 702B, în aceeaşi localitate a acroșat, cu partea dreapta față a autoturismului, fetiţa în vârstă de 6 ani, din aceeași localitate. Micuţa se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, reiese din cercetările poliţiştilor. Şoferul a încercat să evite impactul dar din cauza vitezei, atunci când a frânat, în încercarea disperată de a opri, maşina a derapat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
A fost transferată la Bucureşti
Impactul a fost atât de puternic, încât copila a fost preluată de acolo, în stare de inconştienţă. La Spitalul de Pediatrie Piteşti, s-a stabilit că fetiţa aflată în comă profundă, are fractură de bază de craniu şi hemoragie craniană. Medicii piteşteni au luat decizia transferării ei la Spitalul Bagdasar din Bucureşti. Ieri, starea micuţei era neschimbată. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M. Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.