Percheziţii la o firmă importatoare de izolete, din Mioveni!

Date:

Percheziţii la importatori de izolete, din Mioveni!

 

Doi afacerişti din Mioveni au probleme cu legea după ce au încercat să vândă opt izolete aduse din import. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș efectuează cercetări cu privire la condițiile de import și conformitatea acestor aparate medicale. M.S.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș efectuează cercetări cu privire la condițiile de import și conformitatea unor camere de izolare biologică (izolete), importate de o firmă argeșeană. M.S.

 

 

În ziua de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat patru percheziții domiciliare, pe raza orașului Mioveni, la sediul și punctul de lucru ale unei societăți comerciale și locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și folosire la autoritatea vamală a documentelor vamale comerciale falsificate.

 

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie a.c., o societate comercială din Mioveni, administrată de o femeie de 25 de ani și un bărbat, de 35 de ani, ambii din aceeași localitate, ar fi importat opt camere de izolare biologică, despre care există suspiciuni cu privire la conformitate și modul de autorizare.

Cele două persoane, o femeie de 25 de ani și un bărbat, de 35 de ani, ambii din Mioveni, în calitate de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi întocmit, în fals, mai multe documente, care ar fi atestat aspecte nereale privind caracteristicile a 8 camere de izolare biologica (tip izolete),  pretins a fi importate de la un producător din China.

 

Reprezentanții societății în cauză s-ar fi folosit de documente, care ar fi atestat aspecte nereale privind caracteristicile echipamentelor medicale, pentru introducerea în țară și prezentarea către mai multe instituții publice, în vederea realizării operațiunilor vamale şi a autorizării punerii lor pe piaţă.

 

În vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului, în urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe documente și un telefon mobil.

 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, anunţă IPj Argeş

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...