Fata urcată într-o maşină de Vâlcea!

0
  • Cazul Alertă de răpire a unei adolescente din Piteşti



Poliţiştii sunt în alertă după ce, miercuri seara o adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost răpită de pe stradă. Există indicii care îi duc pe anchetatori către judeţul Vâlcea. Sunt luate în calcul mai multe variante. Nu este exclusă nici ipoteza ca totul să fi fost regizat ca fata să poată fugi cu iubitul!


Alerta naţională de răpire copil a fost dată miercuri seara, după ce, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizați de tatăl unei adolescente în vârstă de 17 ani, că fiica lui a fost răpită de pe stradă, din Piteşti. Potrivit declaraţiilor martorilor, tânăra se afla în apropierea unei benzinării de pe strada Exerciţiu, locuind în zonă. O maşină cu numere de Vâlcea a oprit lângă ea. Trei bărbaţi au coborât, au luat-o pe sus şi au urcat-o în autoturism maşina demarând în trombă.
Dosar de lipsire de libertate
Persoana în cauză se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălțime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit. La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi un tricou de culoare deschisă. Polițiștii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.Persoanele care pot oferi informații, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a anunţat IPJ Argeş” a anunţat IPJ Argeş miercuri seară.
Sunt luate în calcul mai multe ipoteze
Ieri fata nu fusese găsită. Oamenii legii aveau însă indicii că tânăra ar fi fost dusă în judeţul Vâlcea. Urmăreau o pistă şi potrivit unor surse din rândul celor care conduc ancheta în scurt timp sperau să-i dea de urmă. Poliţiştii iau în calcul toate variantele posibile. O ipoteză este aceea ca fata să fi fost răpită de proxeneţi. De asemenea nu exclud nici varianta unei reglări de conturi, ca o răzbunare împotriva părinţilor, fata fiind de etnie romă.
În fine o posibilă ipoteză ar fi şi o regie pusă la punct ca fata să poată fugi cu iubitul ei. M. Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.