Şi-a sluţit concubina scalpând-o!

0
  • Bănuind că l-a înşelat



O femeie în vârstă de 51 de ani, a primit o bătaie cruntă, fiind sluţită de concubinul furios. Bărbatul beat criţă, a aflat că femeia l-a înşelat. Ca să-i dea o lecţie a vrut să o tundă. Ce s-a întâmplat aflaţi din povestea ce urmează.


„Politiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie și au reținut un bărbat de 54 de ani, din Ștefănești. Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 6 mai a.c., bărbatul ar fi lovit-o pe concubina sa, de 51 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător, provocându-i leziuni la nivelul capului. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a anunţat IPJ Argeş, într-un comunicat de presă.
Scandalul a avut loc miercuri seara, când surse din rândul anchetatorilor spun că Daniel C., de 54 de ani, din Ştefăneşti dar şi concubina lui de 51 de ani ar fi fost băuţi. Cei doi s-au luat la ceartă, bărbatul reproşându-i femeii că s-a culcat cu un alt bărbat. Din anchetă, reiese că Daniel C. a vrut să-i dea o lecţie şi a pus mâna pe un cuţit, hotărât să îi taie părul. A prins-o de cap şi în timp ce se chinuia să o tundă, femeia se zbătea disperată să scape. Atunci, bărbatul a scalpat-o, provocându-i o rană de aproximativ 10 centimetri. A fost alertată poliţia. Femeia a ajuns la spital unde a rămas sub supraveghere medicală. Daniel C. a fost reţinut, fiind dus în arestul IPJ Argeş. Ieri a fost dus în faţa procurorului. La închiderea ediției noastre bărbatul fusese prezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea de arestare preventivă. Instanța nu dăduse soluția! M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.