Mamă inconştientă băgată în carantină!

0



O dovadă clară a inconştienţei de care a dat dovadă o femeie în vârstă de 36 de ani, este faptul că deşi ştia că trebuie să rămână în izolare în casă, şi-a luat copilul şi împreună cu el a plecat la magazin. Asta deşi ambii erau contacţi direcţi au unei paciente confirmată cu coronavirus. A fost prinsă fiind plasată în carantină. A urmat un alt scandal, fratele acesteia înjurându-i pe jandarmii care doreau să o ducă pe femei şi pe copilul acesteia în centrul instituţionalizat.


Duminică, oamenii legii au făcut verificări la o locuinţă din Câmpulung, unde membrii familiei ar fi trebuit să se afle în izolare. Asa după ce mama acestora a fost internată pe data de 2 mai, într-un spital suport COVID, fiind confirmată cu coronavirus. Bătrâna are mai mulţi copii şi nepoţi şi locuiau cu toţii în aceeaşi casă. Potrivit măsurilor de prevenire a răspândirii virusului, toţi aveau obligaţia de a sta în izolare la domiciliu fiind contacţi direcţi. În timpul verificărilor s-a constatat că fiica în vârstă de 36 de ani şi băieţelul acestuia de 6 ani, nu erau acasă.
Au fost date două amenzi
Au pornit înj căutarea ei şi a fost găsită în apropierea unei benzinării. Îşi luase copilul şi împreună mergeau la magazin, la cumpărături. Cei doi au fost luaţi de personalul ISU Argeş, pentru a fi băgaţi în carantină instituţionalizată. Femeia însoţită de jandarmi a mers acasă pentru a-şi lua bunurile necesare în perioada carantinării. Fratele acesteia a făcut scandal, adresând injurii oamenilor legii de parcă aceştia ar fi fost vinovaţi că rudele sale nu au respectat măsura izolării. Femeia a fost amendată cu 2.000 de lei iar fratele acesteia cu 500 de lei. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.