Se schimbă metodele de licențiere ale antrenorilor

0
1



Acum câteva zile a avut loc Ședinta Comitetului Executiv al Federației Române de Baschet. Ședința s-a desfășurat în regim de videoconferință, cu prezența a 6 membrii ai Consiliului Director.


Subiectul principal a fost modificarea unor articole din RGOCB referitoare la obținerea vizelor anuale ale antrenorilor pentru sezonul 2020-2021. Astfel, Comitetul Executiv al FRB a aprobat cu unanimitate de voturi propunerile Colegiului Central al Antrenorilor, după cum urmează:
• Capitolul 9 din RGOCB, articolul 9.5, privind obținerea licenței FRB (viza anuală 2020-2021), va avea următorul conținut: „Antrenorii străini sau români trebuie să facă dovada participării la cel puțin patru (4) lectorate online pe platforma ”Zoom”, susținute de FRB în luna mai, pentru a putea obține viza anuală în sezonul 2020-2021 pentru licențele C, B, A. În cazul în care nu se îndeplineste condiția participării la minim 4 cursuri online, există și taxa de exceptare curs (conform Anexa 1 RGOCB, cuantum taxe). Taxa comună – 500 lei pentru fiecare curs exceptat.”
• Capitolul 9 din RGOCB, articolul 9.6, privind susținerea de lectorate conform programului de instruire și licențiere a antrenorilor, va avea următorul conținut: ” În vederea conducerii echipelor din LNBM/LNBF în calitate de antrenor principal în sezonul competițional 2020 -2021 este recomandată susținerea lectoratelor (varianta online) conform programului de instruire și licențiere a antrenorilor; nesusținerea acestora nu va avea repercusiuni materiale sau de exercitare a profesiei în sezonul 2020 – 2021 și nici cluburile nu vor fi penalizate pentru neîndeplinirea lectoratelor.” S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.