Şi-a violat fosta concubină!

0
  • După ce a bătut-o şi a târât-o în pădure



Un tânăr în vârstă de 24 de ani, pare obsedat de o tânără în vârstă de 18 ani. Cei doi au fost concubini de pe vremea când ea nici nu împlinise 14 ani, au împreună mai mulţi copii şi s-au despărţit de curând. Sâmbătă, s-a dus peste ea, a bătut-o şi a violat-o. Orbit de gelozie, după toată isprava i-a furat şi telefonul mobil ca să-i verifice mesaje­le şi să vadă dacă are alţi iubiţi!


Tânăra în vârstă, acum, de 18 ani, locuieşte în casa părintească. Pe vremea când nici nu împlinise 14 ani, a devenit iubita lui Ionuţ Alin Geamănu, un tânăr mai mare decât ea cu 6 ani. Pentru faptul că a făcut sex cu minora, în anul 2017 tânărul din comuna Mălureni a fost trimis în jude­cată, sub această acuzaţie. A fost condamnat la un an închisoare cu amânarea executării pedepsei. Instanţa a decis amânarea pedepsei luând în seamă că între timp, cei doi deveniseră şi părinţii unui copil. Fata minoră nu putea avea grijă singură nici măcar de ea, dar să mai crească şi un copil. Între timp tinerii au mai făcut alţi doi copii iar în urmă cu aproximativ jumătate de an s-au despărţit. Motivul separării ar fi, agresivitatea de care a dat dovadă tânărul de-a lungul celor aproximativ patru ani de concubinaj.
I-a furat telefonul să-i verifice mesajele
Sâmbătă, Ionuţ Alin Geamănu s-a dus la casa fostei sale partenere de viaţă. Tânăra ştiindu-l de frică s-a ascuns în locuinţă dar el a spart un geam şi a intrat peste ea. A prins-o şi sub ameninţarea unui cuţit a târât-o afară. A dus-o într-o pădure din spatele casei, acolo unde a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. După ce a violat-o, i-a reproşat că ar avea şi alţi iubiţi. I-a luat cu forţa telefonul mobil ca să se uite în conversaţii şi în mesaje pentru a vedea dacă vorbeşte cu alţi bărbaţi. După ce a scăpat de bărbat tânăra a reclamat totul la Poliţie.
Arestat preventiv
„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lipsire de libertate, viol, și furt, și au reținut pentru 24 de ore un tânăr, de 24 de ani, din Mălureni (…) După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, anunţa IPJ Argeş, ieri. Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Cuertea de Argeş. “Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, privind arestarea preventivă a inculpatului Geamănu Alin Ionuţ, şi, în consecinţă, În baza art. 226 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Geamănu Alin Ionuţ, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 11 mai 2020 – 09 iunie 2020, inclusiv.” , se precizează în sentinţă. Inculpatul poate contesta decizia. El riscă o pedeapsă de la 5 la 12 ani, la care se va adăuga şi cea de un an pe care a primit-o pentru relaţii sexuale cu o minoră. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.