Copile accidentate de un pensionar în timp ce traversau regulamentar!

0

Două fete, ambele în vârstă de 14 ani, au fost victimele unui accident rutier petrecut sâmbătă, pe bulevardul I.C Brătianu, din Piteşti. Un pensionar în vârstă de 69 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, acroşându-le pe copile. M.S. 

 

În cursul acestei după-amiezi, polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victime, în zona trecerii pentru pietoni de pe strada I.C.Brătianu. Din verificările preliminarii s-a stabilit că un bărbat de 69 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada I. C. Brătianu, din direcția spre str. Maternității, pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzii, acroșând două minore, de 14 ani fiecare, ambele din Pitești.

În urma examinării medicale s-a stabilit că una dintre acestea prezintă contuzie genunchi stâng și contuzie cot stâng, iar cealaltă prezintă contuzie cot drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto descriptiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.