Familia nu a dorit să se întâlnească sicriele

0
  • Crimă urmată de sinucidere la Pietroșani!



Tragedie într-o familie din co­muna Pietroșani, descoperită vineri dimineaţă. Petre Ştefă­no­iu, un bărbat în vârstă de 44 de ani, şi-a ucis soţia, pe Narcisa Şte­fănoiu de 38 de ani, cu o lopată. După crimă bărbatul s-a sinucis, spânzurându-se. Cadavrele au fost găsite de fiica în vârstă de 12 ani, a celor doi. Ieri, soţii Ştefănoiu au fost înmormântaţi. Rudele nu au vrut ca cei doi să plece împreună pe ultimul drum dat fiind crima atroce comisă de bărbat. Oamenii au făcut în aşa fel ca nici măcar sicriele celor doi să nu se întâlnească pe durata funeraliilor.


Soţii Petre şi Narcia Ştefănoiu locuiau în comuna Pietroşani, satul Bădeşti. Cei doi au împreună o fetiţă de 12 ani şi un băieţel de 3 ani. Femeia mai are o fiică în vârstă de 22 de ani, dintr-o altă căsătorie care nu mai locuia în aceeaşi casă, ci într-o localitate apropiată. Bărbatul era angajat la o societate de prelucrări forestiere din comună iar femeia era casnică, având grijă de cei mici. În noaptea de joi spre vineri, în timp ce copiii dormeau în casă, bărbatul a provocat tragedia. „M-a sunat soru-mea. Mi-a zis că mami şi tati sunt spânzuraţi şi să n-o las singură. Aseară (n.r joi seară) am vorbit cu mami la telefon. Nu avea nimic! M-aş fi gândit că îşi face el ceva, dar nicidecum ei. El era depresiv. Aşa a fost el tot timpul era un om mai dugos (n.r posac). Dimineaţă (n.r. vineri) i-a găsit”, spunea fiica ce mare. Imediat cum a fost sunată de sora mai mică, tânăra a alertat Poliţia şi s-a dus la locuinţa unde a avut loc crima.
A ucis-o cu lopata!
Cadavrul Narcisei a fost găsit în curte, având o tăietură mare sub bărbie, la gât. Arma crimei este o lopată. Anchetatorii spun că bărbatul a lovit-o de mai multe ori. Petre Ştefănoiu a fost găsit spânzurat în holul casei. Tocmai de aceea, în primă fază, copila care a găsit cadavrul tatălui şi ulterior pe al mamei, din cauza şocului, a presupus că ambii sunt spânzuraţi. ”Astăzi la ora 7,20 am fost sesizaţi că pe raza comunei Pietroşani sunt decedate două persoane, ambele în condiţii violente. Din primele cercetări a rezultat că soţul şi-a lovit soţia de mai multe ori cu o lopată iar ulterior şi-a pus capăt zilelor prin spânzurare”, a declarat procurorul Cătălin Arsene, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
Tatăl femeii era doborât de durere
Pe durata cercetărilor de la locul crimei, rudele celor doi nu au putut intra în curte, aşteptând în stradă. Tatăl femeii ucise, plângea disperat. Omul spunea că nu s-ar fi gândit niciodată că fiica lui va sfârşi într-un mod atât de cumplit! Cei doi copii minori ai soţilor decedaţi se aflau la o prietenă de familie care i-a luat la ea să-i liniştească şi să-i ţină departe de imaginile terifiante. Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Argeş.
Funeraliile Narcisei organizate înaintea celor ale bărbatului
Sicriele au fost ridicate separat de la morgă şi au fost duse în locuri diferite. Cel în care zăcea Petre Ştefănoiu a fost dus în locuinţa unde a avut loc crima, iar cel al Narcisei Ştefănoiu, în casa părinţilor ei. Ieri au fost organizate ambele înmormântări. Femeia a fost condusă prima pe ultimul drum. Slujba înmormântării a fost ţinută la ora 12.00. Sicriul a fost înmormântat într-un loc de veci ce aparţinea familiei sale.
După ce s-au încheiat funeraliile acesteia, a urmat ceremonia de înmormântare a bărbatului care a fost îngropat în acelaşi cimitir dar nu alături de femeie. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.