Poliţiştii locali au salvat un om şi-un câine!

0
  • La Câmpulung



Pe timp de pandemie sau nu, poliţiştii locali din Câmpulung, au de muncă. Zilele trecute, o solicitare din partea unor cetăţeni din cartierul câmpulungean Grui, i-a dus pe locali în zona menţionată. Aici, oamenii erau agitaţi pentru că un câine de rasă, Rottweiler, umblă pe străzi şi poate ataca atât animalele de talie mică, cât şi oamenii.


Câinele, nu era agresiv, era agitat de foame şi sete, fiind probabil de multe zile pe străzi. Poliţiştii locali au reuşit să prindă patrupedul pe care l-au hrănit, iar după ce un veterinar a spus că nu are cip, localii, i-au găsit şi un stăpân. “Am primit o sesizare telefonică, oamenii spuneau că un câine abandonat din rasa Rottweiler umblă pe străzi. Am intervenit imediat și în câteva minute am reușit să îl prindem. Animalul era nemâncat, astfel că a fost hrănit şi a fost cerut de un cetatean si transportat la tara pentru a-i asigura condiţii optime. Animalul nu avea cip, astfel că nu s-a putut afla cine este proprietarul”, au precizat localii.
Bărbat prăbuşit pe stradă
Tot poliţiştii locali din Câmpulung, au găsit o persoană prăbulită pe stradă, în cartierul Vişoi. Bărbatul căzut era inconştient, iar poliţiştii au sunat la 112, cerând ajutor medical de specialitate.
“Polițiștii locali au găsit o persoana căzută pe trotuar. Au anunțat imediat prin 112, cerăând ajutor medical. Persoana în cauză, în vârstă de 65 ani cu probleme medicale, S. Niculae din Câmpulung, a fost preluată şi după stabilizare, transferată la spital”, au mai precizat localii din Câmpulung. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.