Doctorul Ştefan s-a însănătoşit, fiind extrenat!

0

Joi, chiar de ziua sa, medicul Costin Ştefan,  șeful secției Medicală II și fost director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, a primit o veste minunată! Este sănătos şi s-a putut întoarce acasă, după ce ultimele două teste au ieşind negative. Acesta a fost infectat cu COVID-19 şi se afla internat din data de 29 aprilie. În cazul său, virusul a avut o evoluţie surprinzătoare, fiind transferat de urgenţă la Bucureşti. M.S 

Pe data de 29 aprilie, şeful Secţiei Medicală II, Costin Ştefan a primit vestea neaşteptată că este pozitiv la infectarea cu COVID-19. Asta deşi toate testele de până atunci îi ieşiseră negative, se protejase permanent cu echipament şi nu avea simptome. A fost internat la Spitalul Mioveni, iar pe 6 mai starea i s-a agravat brusc, fiind transferat de urgenţă la Institutul Matei Balş Bucureşti.

A fost monitorizat permanent şi i-a fost schimbat tratamentul. După trei zile starea i s-a ameliorat fiind transferat la Spitalul Metropolitan Monza, din cauză că la Matei Balş sunt tratate cazuri grave şi numărul de locuri este limitat. Ieri, ultimul test a ieşit negativ, medicul Costin Ştefan fiind externat.

„ Sunt sănătos, sunt bine, plec acasă! Vreau să transmit mulţumiri întregului corp medical de la Institutul Matei Balş  şi Spitalului Metropolitan Monza. O adevărată  echipă de profesioniști! Am ajuns la Bucureşti în stare gravă şi după trei zile eram bine”, ne-a declarat medicul Costin Ştefan. Acesta a fost transferat cu o ambulanţă la locuinţa sa din Argeş şi timp de 14 zile va rămâne în izolare.