Tânăr pedepsit că nu a stat în izolare!

0
1



În loc să se afle acasă, sub măsura izolării un tânăr de 20 de ani, dintr-o comună arge­şeană, a fost prins de poliţişti în centrul Piteştiului. Acesta a fost amendat fiind plasat în caratină instituţiona­lizată.


În ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei și ai Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Argeș, informează Instituţia Prefectului Argeş. Au fost verificate 457 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7000 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație. Un tânăr de 20 de ani, dintr-o comună din Argeș, care avea stabilită măsura izolării la domiciliu din ziua de 14 mai, a fost depistat pe raza Secţiei 1 Poliţie Piteşti. Acesta a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, fiind dispusă suplimentar și măsura carantinării. Având în vedere că a încălcat măsurile dispuse, tânărul va fi obligat să achite şi contravaloarea perioadei de carantinare, în valoare de 4.200 lei. M. S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.