4 săptămâni de antrenamente

0
1



Conform protocolului emis de Federaţie, împreună cu Ministe­rele Sportului şi Sănătă­ţii, pentru echipele de fotbal care îşi reiau an­trenamentele, acestea terbuie să dureze minimum o lună.


“Antrenamentele în grupuri mici și în comun vor trebui să dureze minimum 4 săptămâni pentru a readuce sportivii în starea de competiție și a scădea riscul de accidentări şi vor trebui respectate mai multe condiţii: # Păstrarea distanței de 2 m, pe cât posibil. # Fiecare jucător/membru din staff va folosi obiectele personale (ex: prosop/sticlă de apă etc), în niciun moment nu vor fi permise schimburile de obiecte personale. În săptămâna de început a antrenamentelor se va planifica vizita medicală la INMS și policlinicile sau ambulatoriile de medicină sportivă din țară. Anamneza completă (chestionar epidemiologic inclus), consultul medico-sportiv și o probă de efort concludentă sunt obligatorii. Programarea jucătorilor se va face la intervale orare diferite pentru evitarea supraaglomerării. Deplasarea jucătorilor la INMS și policlinicile sau ambulatoriile de medicină sportivă se va face individual, fiecare cu mașina proprie (sau organizat de către club în cadrul fiecărui grup format). Se va purta mască de protecție în zona de așteptare până la intrarea în cabinetul medical. Jucătorii se vor dezinfecta pe mâini la intrarea și la ieșirea din cabinetul medical.” S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.