Portarii se antrenează separat!

0
  • Galben-verzii respectă protocolul FRF



Dacă la Grupul Școlar Colibași, se antrează jucătorii de camp ai CS Mioveni, separat, câte patru, portarii galben-verzi fac pregătirea numai ei, separate, la Stadionul Orășenesc din localitate.


Banca tehnică a Mioveniului a împărțit în mai multe grupuri de lucru lotul pe care îl are la dispoziție. Astfel, jucătorii de camp se pregătesc cu antrenorul principal Claudiu Niculescu și cu secunzii Cornel Dobre și Mihai Olteanu, în timp ce portarii fac pregătirea cu antrenorul de portari Iulian Ilie. Ședințele cu goal-keeperii se fac în general la Stadionul Orășenesc, acolo unde Ilie îi are la dispoziție pe Flavius Croitoru, Valentin Sima și Bogdan Preda.
Cu aceștia se face atât pregătire fizică cît și pregătire tactică.”Lucrăm din greu în această perioadă. Dar băieţii răspund bine. Vin după o pauză de două luni, şi chiar dacă au făcut fiecare pregătire individuală, ca după o vacanţă mai mare se vede. Dar, de-asta lucrăm din greu acum şi tragem tare.
Sperăm ca la ora reluării campionatului, toţi trei să fie în formă şi să îşi facă datoria între buturi, care va intra în poartă. Respectăm protocolul impus de FRF şi nu ne abatem de la el. Este important ca şi restul echipelor să îl respecte ca să fie un spirit de fair-play. Este greu, dar nu avem ce face. Siguranţa jucătorilor în aceste condiţii de pandemie, contează!” ne-a spus antrenorul de portari Iulian Ilie. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.