Soţii au fugit din izolare şi nu sunt de găsit!

0

În urma unor controale efectuate de poliţişti şi jandarmi, s-a constatat că doi soţi, din comuna Mălureni, satul Păuleasca, au fugit din izolare. Cei doi ar fi trebuit să nu părăsească locuinţa, cu toate acestea, de marţi nu sunt de găsit. Se spune că ar fi plecat la muncă în Germania, fiind daţi în urmărire. M.S.

Instituția Prefectului Argeș informează că, în ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii argeșeni au verificat 2402 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

Marți, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din Mălureni Păuleasca, soți, nu au fost găsiți la domiciliu de către polițiști la momentul verificării. Există indicii că ar fi plecat cu o mașină la muncă în Germania.  Au fost daţi în urmărire dar până acum nu au fost depistaţi.

Miercuri, o femeie de 37 de ani, din Pitești, nu a fost găsită la domiciliu la momentul verificării, fiind depistată la cumpărături. Aceasta venise din Anglia pe data de 24 mai. Tot miercuri, jandarmii argeșeni au depistat o femeie în vârstă de 34 ani, din Câmpulung, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

A fost aplicată o sancțiune în valoare de 1.000 de lei unei persoane care nu a respectat măsurile de protecție individuală (nu a purtat mască într-un hypermarket).

Au fost aplicate șase sancţiuni, în valoare totală de 8500 de lei, pentru persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.