Eliberat din arest după ce şi-a violat fiica!

1
  • Şi-a batjocorit copila în vârstă de 6 ani



Decizie incredibilă a Judecăto­riei Piteşti în dosarul unui violator! Bărbatul de 50 de ani, din Pitești, a fost judecat pentru viol, după ce și-a agresat sexual fetița, în vârstă de numai 6 ani. Detaliile din timpul anchetei sunt incredibile, bărbatul fiind acuzat că şi-a bat­jocorit copila într-un mod josnic. Cu toate acestea magistraţii au dispus eliberarea lui, de îndată, fiind condamnat cu suspendare. Asta deşi, bărbatul şi-a recunoscut fapta şi aceeaşi instanţă a menţinut arestul preventiv al bărbatului timp de aproximativ 7 luni.


În luna noiembrie a anului trecut, Antonio Laurenţiu S., de 50 ani, din Piteşti, profitând de absenţa soţiei de acasă, şi-a abuzat propria fiică, o copilă în vârstă de 6 ani. Anchetatorii au stabilit că acesta a determinat-o pe micuţă să întretină relaţii sexuale orale. „Din cercetări s-a stabilit faptul că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, împotriva voinței ei”, informa la acea dată, IPJ Argeș. Bărbatul locuia în Pitești, în aceeași casă cu soția și cu cei trei copii ai săi: de 4 ani, 6 ani și 9 ani. Timp de aproape o lună, între septembrie și octombrie 2019, femeia a fost forțată să meargă în județul Prahova ca să-și rezolve mai multe probleme, luând cu ea și pe mezinul familiei, în vârstă de 4 ani. Alături de tată au rămas ceilalți doi copii, fata de 6 ani și băiatul de 9 ani.
A recunoscut fapta
Anchetatorii au stabilit că după ce a rămas singur cu cei doi copii, tatăl a început să-și abuzeze fata. În acest interval ar fi întreținut cu ea mai multe raporturi sexuale orale. După ce mama a ajuns acasă, fetița i-a povestit cele întâmplate, iar femeia înspăimântată a sesizat poliția. Bărbatul a fost dus la audieri unde, inițial, a negat cele întâmplate. În cele din urmă, monstrul cu chip de om și-a recunoscut faptele. Bărbatul a fost arestat preventiv, măsură menţinută timp de aproximativ 7 luni, de Judecătoria Piteşti. În timpul urmăririi penale, individul şi-a recunoscut vinovăţia şi a făcut un acord de recunoaştere, acord admis de către Judecătoria Piteşti, după ce a fost trimis în judecată sub acuzaţia de viol. Se pare că în faţa magistraţilor, mărturisirea a fost mai presus faţă de faptele cutremurătoare de care era acuzat bărbatul.
Decizia a fost atacată!
Judecătoria Piteşti a dat sentinţa în dosarul de viol al lui Antonio Laurenţiu S. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă cu suspendare, motiv pentru care judecătorii au dispus punerea în libertate de îndată a individului. „… condamnă pe inculpatul S A L, în prezent încarcerat la Penitenciarul Mioveni, la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 11 luni. (…) suspendă executarea pedepsei sub supraveghere, fixează termen de încercare de 4 ani. (…) pe durata termenului de supraveghere condamnatul trebuie să respecte următoarele obligaţii : a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta, b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, d)să comunice schimbarea locului de muncă e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (…) supravegherea se va efectua de către Serviciul de Probaţiune Argeş (…) încetează de drept măsura arestului preventiv şi dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului S. Antonio Laurenţiu dacă nu mai este reţinut , arestat sau deţinut în altă cauză. (…) ia faţă de inculpatul Stoica Antonio Laurenţiu măsura preventivă a controlului judiciar”, se precizează în sentinţa dată de instanţă pe data de 27 mai 2020. Nemulţumiţi de decizie, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au declarat apel. Până când va fi dată o sentinţă definitivă, bărbatul va fi liber. Se pare că între timp soţia a divorţat de bărbat, altfel, acesta ar fi putut să se întoracă în căminul conjugal alături de fetiţa abuzată. M.Sandu


1 COMENTARIU

  1. trebuie facuta o mare curatenie printre Magistratii din Arges, in general dau sentinte aiurea, care nu fac altceva decat sa incurjeze, furtul, crima, violul, cine ii verifica pe Acesti incompetenti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.