Un înotător și doi judoka, testați de coronavirus!

0
  • Argeșenii Glință, Raicu și Stere continuă pregătirea cu loturile olimpice



Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anun­țat că toți sportivii si membrii colectivelor tehnice ale loturilor olim­pice ale României, care se pregătesc în cantona­ment închis la Complexul Olimpic “Sydney 2000”, din Izvorani, au fost tes­tați pentru detectarea coro­navirusului SARS CoV-2.


Testarea a fost efectuată în această săptămână de de medicii de la Laboratoarele Regina Maria. Printre sportivii olimpici testați au fost și trei argeșeni.
Este vorba de înotătorul Robert Glință, primul sportiv român calificat la Olimpiada de la Tokyo și judoka Alexandru Raicu și Elena Stere, primul cu șanse reale de a obține biletele de participare pentru întrecerea de anul viitor care va fi găzduită de Japonia. În afară de cei trei sportivi argeșeni care au fost supuși acestui test, de vacelași tratament a avut parte și musceleanul Anton Arghira, coordonatorul lotului olimpic de greco-romane al României.
Acelorași verificari li s-au supus și membrii personalului medical al bazei olimpice, cu totii trecând cu bine investigația. Înainte de sosirea loturilor, angajații Complexului care timp de 14 zile nu părăsesc incinta, au fost de asemenea testați pentru detectarea SARS CoV-2. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.