Din gelozie, a ajuns în arest!

0
1


Bănuind că îl înşeală concubina, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Bascov s-a răzbunat într-un mod crunt pe femeie. Aceasta a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale ca urmare a „corecţiei” aplicate de bărbat. Poliţiştii l-au reţinut, Tiberiu Vasile B. fiind acuzat de de lovire și lipsire de libertate.


Din cercetările polițiștiştilor de Investigaţii Criminale Piteşti, s-a stabilit că, în data de 30 mai, Tiberiu Vasile B. de 50 de ani, din comuna Bascov, a luat-o pe concubina lui cu maşina ca să o ducă la Moşoaia. În autoturism i-a reproşat femeii de 43 de ani, că îl înşeală. I-a cerut telefonul iar aceasta a refuzat să i-l dea. A dus-o pe un câmp, acolo unde a dat-o jos din maşină şi a bătut-o crunt. A obligat-o să uce înapoi, în maşină continuând să o lovească. Când femeia a vrut să coboare a refuzat să o lase să plece. Plină de vânătăi şi de leziuni a dus-o şi a lăsat-o acasă. În urma loviturilor primite, victima a suferit contuzie de gambă, contuzii toracice, traumatism cranio cererbal şi fractură de apofiză coronoidă la mandibulă, după cum au constatat medicii. S-a stabilit că victima are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.