Patroana îşi ţepuia clienţii cu vacanţe!

0



Polițiștii Serviciului de Investigarea Crimi­nalității Economice au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.


Din cercetări s-a stabilit că în perioada decembrie 2016 – iulie 2017, Andreea Ioana F. de 40 de ani, din Câmpulung, în calitate de administrator la o agenție de turism, ar fi încasat sume de bani de la 47 de clienți, inducându-i în eroare prin promisiunea că le va achiziționa pachete de servicii turistice.
Patroana le oferea celor care dădeau avansul, dar şi celor care plăteau integral, vouchere şi le promitea un concediu de vis. De asta au avut parte cei mai mulţi, doar că, nu de un vis frumos!
Mulţi dintre cei care au cumpărat bilete prin agenţia acesteia, s-au trezit că sumele nu au fost virate în staţiunile alese şi s-au ales cu o pagubă substanţială în schimbul concediului programat.
După ce păgubiţii au sesizat poliţia, prejudiciul, estimat la peste 71.000 de lei, a fost recuperat în proporție de peste jumătate. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. M.S.