Cumnații au pierit în accident, în Teleorman

0



Şi-au dorit o partidă de pescuit dar şi-au găsit moartea! Doi argeşeni, cumnați, au pierit sâm­bătă dimineață, pe DN6, în județul Teleorman. Un al treilea a scăpat cu via­ţă dar este rănit. Loganul în care se aflau s-a izbit violent cu o camionetă. Coliziunea a avut loc pe fondul unei depăşiri neregulamentare după cum au precizat poliţiştii teleormăneni.


„Două autoturisme au fost implicate. Din câte se pare, accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare şi a altor preocupări în timpul condusului. În urma impactului o persoană a decedat pe loc, iar cea de a doua la spital. O altă persoană a fost transportată de asemenea, la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anuţat Poliţia Teleorman. Din cercetările oamenilor legii a reieşit că Nicolae I., de 41 de ani, din Mioveni, care conducea o Dacia Logan s-ar fi angajat într-o depăşire riscantă. Maşina a ajuns pe contrasenst unde s-a izbit violent cu o camionetă Dacia. Impactul teribil a făcut ca Loganul să pară un „carton”, după cum au descris martorii, autoturismul fiind distrus complet. Nicolae I. a murit pe loc. Pasagerul de pe scaunul din dreapta faţă, Cristinel G., de 46 de ani, tot din Mioveni, a fost rănit deosebit de grav şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, unde a decedat. Tot în Logan, dar pe bancheta din spate, se afla şi George Alexandru B., de 28 de ani, şi el din Mioveni. Acesta a fost rănit şi transportat la spital. Din fericire este în stare stabilă şi viaţa nu îi este pusă în pericol.
Viaţa lor a început în cer!
Vestea morţii celor doi cumnați a ajuns repede la Mioveni. Cunoscuţii şi apropiaţii acestora au fost de-a dreptul şocaţi! Unul dintre bărbaţii decedaţi este tatăl a doi copii, şi celălalt tatăl unui copil. Se spune că cei trei se întorceau de la pescuit când a avut loc nenorocirea. Unul dintre ei era angajat la uzina Dacia. O mulţime de mesaje de condoleanţe au fost postate de cei care i-au cunoscut. „Dumnezeu să-i ierte. S-a terminat! Viaţa lor a început în cer. Nu-i minciună e speranţă. Oameni iubitori de viaţă nu au putut evita imposibilul. Aici pe pământ rămâne amintirea, tristeţea celor care i-au iubit. Erau la jumătatea vieţii şi mai aveau încă o jumătate dar, ceasul rău nu a putut fi evitat. Regrete eterne !” a scris un cunoscut al celor doi, pe pagina de socializare. M.Sandu Foto Cronica de Teleorman


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.