Mioveniul continuă antrenamentele pe plan local!

0
  • S-a revenit la antrenamentele cu tot lotul
  • Testele COVID au ieşit negavite



Galben-verzii continuă pregătirea pentru play-off, pe plan local, echipa lui Claudiu Niculescu, revenind de săptămâna trecută la antrenamentele normale cu tot lotul.


Timp de aproape trei săptămâni CS Mioveni s-a pregătit în condiţiile impuse de protocolul Federaţiei pe timp de pandemie, şedinţele fiind făcute doar cu câte 4 jucători. De câteva zile, însă, lucrurile au revenit la normal, şi la antrenamente este prezent tot lotul. Şedinţele tehnice sunt de Claudiu Niculescu afară, pe gazon, aşa cum cere în cotinuare protocolul. Antrenamentele se fac fie la Stadionul Orăşenesc din Mioveni, fie la Grupul Şcolar Colibaşi, fie la Stadionul din Făget, toate trei locaţiile având condiţiile necesare. Galben-verzii au terminat şi cu cantonamentul impus la reluarea pregătirii, iar toate cele trei teste COVID efectuate au ieşit pentru toţi jucătorii, negative.
Fotbaliştii argeşeni au beneficiat luni, de o zi liberă, iar de ieri au revenit la antrenamente, acestea fiind făcute, fie câte unul, fie câte două pe zi, în funcţie de cum au stabilit programul antrenorii.
Despre pregătirea echipei în această perioadă ne-a spus mai multe şi preşedinetele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu: „După cele 14 zile în care echipa a stat în cantonament şi au fost efectuate cele 3 teste COVID, toate ieşind negative, echipa şi-a reluat antrenamentele normale, cu tot lotul. Urmează în perioada următoare o pregătire tehnico-tactică, dar se va continua şi cu pregătirea fizică. Jucătorii s-au prezentat foarte bine în această perioadă, iar antrenorii au spus despre ei că s-au pregătit foarte bine şi sunt în parametri excelenţi. Din păcate avem şi doi jucători accidentanţi, Tirică şi Edi Stoica, dar sperăm să se refacă curând, pentru a fi de folos în play-off. Încercăm să găsim şi câteva meciuri amicale, dar este greu de găsit adversar, mai ales dacă nu ştim ţintarul play-off-ului, pentru că nu ar fi indicat să jucăm cu echipele pe care le întâlnim la început. Încercăm cu Slatincă să jucăm pentru că şi ea se pregăteşte de barajul de promovare în Liga 2 şi sperăm să avem o dublă cu ei!”. S.M.