Copil de 3 ani motiv de ceartă între părinţi!

0



O mămică în vârstă de 22 de ani, încearcă disperată îşi ia copilul, de la tată care, spene tânăra o ţine cu forţa pe micuţă. Părinţii au avut o scurtă perioadă de concubinaj după care s-au despărţit. Tatăl nu a vrut să-i mai dea fetiţa fostei soţii. Asta în ciuda faptului că există două sentinţe judecătoreşti şi o decizie de executare silită în acest sens. Tânăna nu ştie cui să i se mai adreseze ca să îşi ia micuţa acasă.


Rodica Adela Gheorghe din comuna Bradu a venit la redacţia noastră să spună povestea dureroasă pe care o trăieşte. „ În urma unei relaţii de concubinaj cu Daniel F., de 30 de ani din Piteşti, în noiembrie 2016 am născut o fetiţă. La o lună după ce am născut, în urma neînţelegerilor apărute între mine şi concubin, am hotărât să ne despărţim. Am vrut să-mi iau fetiţa şi să plec cu ea la părinţii mei, în comuna Bradu. Fostul concubin nu a fost de acord iar eu am sunat la 112 ca să îmi pot lua copilul. Poliţişti au venti la faţa locului şi mi-au spus că nu pot lua fetiţa decât în baza unei hotărâri judecătoreşti”, şi-a început tânăra mămică povestea.
Executarea judecătorească a eşuat!
Orice încercare ulterioară de a la micuţa de la tatăl ei a fost sortită eşecului. Drama pe care o trăieşte tânăra este cu atât mai dureroasă cu cât, a obţinut în instanţă dreptul ce a lua copilul de la fostul concubin. „ Am înainat la intanţă plânge şi am câştigat procesul. În anul 2018 am obţinut hotărâre definitivă şi irevocabilă. Potrivit dentinţelor, fata ar trebuie să locuiască la mine. Nu am reuşit să-l conving să îmi dea copilul. Am cerut ajutorul unui executor judecătoesc însă, nici aşa cum am putut să iau fata. Nu ştiu unde să mă mai duc, nu ştiu ce să mai fac. Fetiţa are trei ani şi jumătate şi plânge mereu. Eu mă duc mereu să o văd. Uneori mă lasă, alteori nu îmi dă voie”, povestea Rodica Gheorghe. Tânăra a mai spus că fostul concubin nu are serviciu, fiind ajutat de două surori şi de părinţi să îngrijească fetiţa. Tânăra cere ajutorul autorităţilor să îşi poată lua copilul la Bradu şi să crească alături de mamă. M.Sandu