Turişti blocaţi la Nucşoara de aluviuni

0
1



Ploile abundene au creat probleme la Nucşoara, acolo unde trei maşini pline cu turişti au rămas blocate pe un drum forestier. Pompierii au intervenit cu salvamontişti şi reprezentanţii SVSU Nucşoara şi cu ajutorul unui buldoexcavator au eliberat drumul.


Ieri după-amiază, în comuna Nucșoara câteva autoturisme au rămas blocate pe un drum forestier. Şoferii nu au putut să înainteze dar nici să întoarcă din cauza nivelului crescut al apei, pe Valea Râului Cernat. La faţa locului, s-au deplasat pompierii cu un autocamion și au acționat alături de salvamontişti și pompieri de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Nucșoara. S-a intervenit cu un buldoexcavator de la SVSU Nucșoara. A fost îndepărtat pământul, pietrele și crengile aduse de apă pe drum în urma ploilor abundente din ultima perioadă. Cele trei autoturisme, în care erau trei adulţi şi 8 copii, au putut să treacă după ce drumul a fost eliberat. M.Sandu


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.