Victorie în primul amical

0
1



FC Argeş a câştigat ieri la prânz, primul meci amical de după Pandemie. Trupa lui Ionuţ Badea a evoluat în deplasare la Universitatea Craiova, locul 2 din Liga 1.


Gazdele au deschis scorul prin Vătăjelu în minutul 18 după o acţiune pe partea stângă şi o pătrundere prin colţul careului mare finalizată cu un şut pe colţul portarului, însă Prepeliţă a egalat până la pauză pentru piteşteni, cu un şut puternic de la 30m. Apoi, la prima fază de la reluare, Nini Popescu a majorat diferenţa pe tabelă,după ce Buhăescu a recuperate la 25 m în momentul în care un adversar a alunecat în faţa lui, a pasat pe dreapta, de unde a venit apoi centrarea în centrul careului pentru autorul golului. Şerban a stabilit scorul final, la 3-1 pentru FC Argeş cu 5 minute înainte de final, după o nouă greşeală a defensive gazdă la 30 m şi o recuperare, mingea ajungând la el în centrul careului, după alte două şuturi consecutive de pe dreapta.
Universitatea Craiova – FC Arges 1-3(1-1)
Au marcat: Vatajelu(min.18) / Prepelita(min.39), Nini Popescu(min.48), Serban(min.85)
FC Arges: Ducan -Tofan, Deslandes, Leca, Serbanica – Panait, Prepelita, Nini Popescu, Blejdea – Grecu, Buhaescu. Antrenor: Ionut Badea.
Universitatea Craiova – FC Argeș. Echipa de start: Marinescu – Vătăjelu, Gardoș, Mitran, Olteanu – Ivanov, Gustavo, Qaka – Baiaram, Nițu, Bărbuț. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.