Băieţel căzut de la etaj!

0
  • În timp ce era cu bunica



Un copil în vârstă de 2 ani şi 9 luni, a căzut de la fereastra apartamentului în care locuieşte, ieri dimineaţă. Micuţul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Are multiple fracturi şi traumatisme însă, spun medicii, este stabil şi în afara pericolului.


Ieri dimineaţă, un băieţel de 2 ani şi 9 luni a fost victima unui accident cumplit. Micuţul a căzut în gol, de la etajul I, prăbuşindu-se pe aleea din beton, de lângă bloc. A suferit multiple traumatisme şi fracturi, fiind preluat de un echipaj medical SMURD care l-a transportat la urgenţă la Spitalul de Pediatrie Piteşti. „În cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalului de Pediatrie Piteşti s-a prezentat un pacient de sex masculin în vârstă de 2 ani şi 9 luni cu diagnosticul de politraumatizat căzut de la înălţime, aproximativ patru metri, un traumatism cranio facial cu risc, o contuzie toraco-abdominală în curs de investigaţie şi o fractură de membru inferior drept, fractură de femur şi fractură de ambele oase, antebraţ bilateral. A venit conştient, echilibrat hemodinamic şi respirator. Momentan este în curs de investigaţii şi consulturi interdisciplinare urmând a se lua o decizie pentru tratamentul final. A fost un accident.”, a precizat directorul medical Adina Enescu, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, despre starea micului pacient.
S-a urcat pe o comodă şi a ajuns la geam
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că este vorba de un accident. A reieşit că băieţelul se afla acasă cu mama şi bunica lui. La un moment dat, a rămas singur în dormitor cu bunica, mama fiind cu sora lui în camera alăturată. A fost scăpat din ochi puţin timp, moment în care, s-a urcat pe o comodă. A împins tare plasa de la geam şi a scăpat în gol.
Totul s-a petrecut atât de repede încât bunica nu a avut timp să intervină. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.