A tâlhărit clientul unei prostituate!

2



În februarie 2019, un piteştean a fost tâlhărit după ce a mers la o prostituată. Acesta a fost atacat de proxenetul tinerei care îşi vindea trupul. Tâlharul a fost condamnat defintiv de Curtea de Apel Piteşti. Instanţa a dispus o pedeapsă cu suspendarea.


În noaptea de 7 spre 8 februarie, piteşteanul a mers cu prostituata la un hotel din Pitești. Victima găsise anunţul pe un site de matrimoniale şi convenise cu aceasta să-i plătească 100 de lei pentru 20 de minute. După 10 minute, femeia de moravuri uşoare i-a cerut clientului să plece pe motiv că nu reuşea să finalizeze partida de sex. „În momentul în care a ieşit în faţa hotelului, în urma sa a apărut un bărbat solid, cu barbă, care a început să strige la el să stea pe loc, înjurându-l. Persoana vătămată s-a speriat, a început să fugă, însă a fost prins de bărbat şi lovit cu pumnii, căzând la pământ. În continuare partea vătămată arată că bărbatul care îl atacase, i-a căutat prin buzunare şi i-a luat un teanc de bani prins cu elastic, în care se afla suma de 2.900 lei, cartea de identitate, permisele de conducere, cardul tahograf, un card de farmacie şi o cartelă SIM, precizând că în acea zi primise salariul în valoare de 3.000 de lei. La faţa locului a apărut şi prostituata cu care persoana vătămată întreţinuse raporturi sexuale, precum şi o altă femeie. Acestea nu au intervenit, iar numitul MMV a început să strige să vină poliţia. Cei trei au plecat din locul unde avusese loc agresiunea, iar partea vătămată s-a întors la hotel de unde a sunat la poliţie”, scrie în rechizitoriu. Autorul a fost prins în restaurantul hotelului. A fost arestat preventiv, fiind trimis în judecată.
Pedeapsa, majorată!
În iunie 2019, a fost condamnat de Judecătoria Piteşti, la 2 ani şi 10 luni închisoare. În plus, instanţa a ridicat sechestrul pe cei 7.096 lei şi 270 euro confiscaţi de la inculpat în timpul capturării, dispunând restituirea banilor. Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a atacat sentinţa. Curtea de Apel Piteşti a admis solicitarea procurorilor. În urma judecării apelului, pedeapsa inculpatului a fost majorată la 2 ani 11 luni şi 10 zile. Mai mult, judecătorii au dispus confiscarea sumelor mai sus menţionate. S-a hotărât suspendarea executării pedepsei, fiind fixată o perioadă de supraveghere de 4 ani. Sentinţa este definitivă. Judecătorii au menţionat că va fi scăzută din pedeapsa rezultată, perioada de aproximativ patru luni, timp în care inculpatul a stat în arest preventiv şi arest la domiciliu. În timpul procesului s-a constituit parte civilă şi cel tâlhărit, însă instanţa i-a respins cererea. M.Sandu


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.