A certat victima şi a părăsit locul accidentului!

1



Un tânăr care a provocat un accident rutier în centrul oraşului s-a ales cu dosar penal fiind acuzat de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. În timp ce era la volanul maşinii sale, un Mercedes clasa E, şoferul a accidentat uşor o femeie. După impact a oprit, dar nu ca să ajute victima ci ca să o certe după care şi-a văzut de drum!


„În jurul orei 13:30, polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident cu pieton, urmat de părăsirea locului evenimentului rutier fără încuviințarea poliției. Din primele verificări s-a stabilit că o femeie de 58 de ani, din Pitești, care se deplasa pe partea carosabilă în zona unei parcări din Pitești, strada Piața Muntenia, ar fi fost accidentată ușor de către conducătorul unui autoturism, care ulterior a coborât din mașină și a purtat discuții cu persoana vătămată, după care a plecat. Semnalmentele autoturismului și ale conducătorului au fost date în atenția structurilor de poliție de pe raza municipiului Pitești și Secțiilor de Poliție Rurală limitrofe, precum și Biroului de Poliție Autostrăzi A1, iar după circa o oră, conducătorul auto s-a prezentat la sediul poliției” a a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
A trecut cu roata peste picior
În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul este Constantin M. de 21 de ani, din Pitești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima, Ana N., o pensionară de 58 de ani din Piteşti a fost transportată la spital. Femeia susţine că maşina a trecut cu roata peste piciorul stâng, provocându-i o contuzie. După ce a lovit-o, şoferul a coborât şi s-a certat cu ea, după care a demarat furios. Imediat după accident victima a sunat la 112 şi a cerut ajutorul oamenilor legii. Se pare că şoferul a aflat că maşina lui a fost dată în urmărire şi s-a dus singur la sediul Biroului rutier Piteşti după aproximativ o oră. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor. Oamenii legi i-au reţinut permisul. M.Sandu