Echipaj SMURD detaşat pe Transfăgărăşan

0
1



De marţi s-a deschis Transfăgărăşanul, şoferii putând circula, pe timp de zi, pe cel mai spectaculos drum din Europa. Tot de marţi ISU Argeş a detaşat un echipaj SMURD la Cota 2000 pentru a se putea interveni în timpul cel mai scurt în caz de accidente sau alte situaţii de urgenţă. 


“Începând cu data de 01.07.2020, în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, s-a operaționalizat Punctul de Lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000” . Acest Punct de Lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7.C. – ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu (în colaborare cu ISU Sibiu) și funcționează pe perioada cât DN 7.C. – ”Transfăgărășan” va fi deschis. Este încadrat cu un echipaj și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, pregătit să intervină pentru asigurarea asistenței medicale la nevoie” anunţă ISU Argeş.
De asemenea în sezonul estival vor fi detaşate pe litoralul românesc o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul ISU Argeş. M.S.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.