„Facem tot ce putem să câştigăm!”

0
  • Claudiu Niculescu înainte de debutul cu Rapid
  • CS Mioveni joacă marţi cu giuleştenii



CS Mioveni va evolua în prima etapă din retur de-abia marţi, de la ora 20.00, pe propriul teren. Adversară va fi Rapid, formaţie care le-a dat mari bătăi de cap argeşenilor în partida din campionat, giuleştenii câştigând în deplasare cu 5-1.


Înainte de aecst joc, Claudiu Niculescu a vorbit despre nivelul de pregătire la care este echipa galben-verde, atenţionând însă că lipsa jocurilor amicale ar putea fi o problemă în debutul acestui play-off. „Pregătirea, până acum, a decurs foarte bine. A fost mai greu la început, în primele 14 zile, când antrenamentele s-au făcut cu câte 4 jucători. Per total sunt mulţumit de modul cum s-au pregătit jucătorii. Am mai suferit şi o să suferim din cauza lipsei jocurilor amicale, dar mă bazez foarte mult pe dorinţa lor de a evolua la anul în Liga 1. Eu zic că suntem pregătiţi de începerea play-off-ului, e posibil să nu evem ritm de joc, dar ne dorim multe şi sper ca acest lucru să fie suplinit de dorinţa mare a jucătorilor. Jucăm în primul meci cu Rapid, un adversar exterm de greu. Venim după o perioadă foarte lungă în care nu am jucat….
Adversarul este o echipă de tradiţie, care şi-a propus promovarea, cum de altfel şi-au propus toate echipele din Play-off. Trebuie să abordăm partida cu mare încredere, cu mare dorinţă de a câştga cele 3 puncte puse în joc. Acesta este lucrul cel mai important în acest moment. Ar fi extraordinar de bine dacă am reuşi o victorie la debutul acestui miniturneu. Va fi greu, repet, dar facem tot ce depinde de noi să câştigăm acest meci!” a spus Niculescu.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.