Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
sâmbătă, 25 iunie 2022
Anul XXVIII Nr. 8292-Vineri, 24 iunie 2022
BreakingNews
Primar acuzat de hărţuire „O oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea…”

Primar acuzat de hărţuire „O oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea...”   Acuzaţii de hărţuire sexuală într-o primărie din Argeş. O tânără, în vârstă de 21 de ani, susţine că Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unui post la cabinetul propriu. Tânăra a făcut publică o înregistrare audio în timpul căreia un bărbat, despre care ea susţine că este primarul, îi spune ce îi oferă şi ce doreşte să primească în schimb. Tatăl fetei susţine că iniţial nici măcar el nu a crezut ce-i povestea fiica. Citeşte mai mult...

 • EXTRAGERE 23-06-2022
 • 5 3 8 8 2 9 6

 • EXTRAGERE 23-06-2022
 • 8 1 3 3 2 4

 • EXTRAGERE 23-06-2022
 • 2 8 9 5 5 2

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

18 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Iarăși un editorial care conține, în opinia mea, jumătăți de adevăr. Un partid care dă o lege de mărire a salariilor, trebuie să o aplice el, din fondurile existente la aplicare. Alegătorii nu sunt proști, cum lăsați să se înțeleagă, cei mai mulți se gândesc la interesul lor și al familiilor lor: când văd că „ofertantul” PSD îi avea pe Dragnea, Dancila, etc. și ii mai are pe, Șerban Nicolae, „înc-o-ntrebare”, „mitralieră” ș. a., precum și corupția aferentă, la vot nu se mai gândesc doar la promisiunea vicleana. Și dv., d-le Smeoreanu, ați putea să serviți interesele cititorilor spre o informare corectă. Dar cu jumătăți de adevăr nu aveți cum: nu v-am văzut criticând vreodată, de exemplu, conducerea locală a Piteștiului. Sunteți vâlcean și cunoașteți foarte bine Râmnicu Vâlcea, care este acum din punct de vedere estetic, al nivelului de viață, peste Pitești. Nu v-am văzut militând în editorialele dv. pentru mai binele cetățenilor, ci ați ținut sub tăcere imobilismul (altădată corupția gen Pendiuc) edililor piteșteni. Alegătorii din Pitești au nevoie de informare corectă, dezbateri cinstite și modele viabile pentru a cere și vota în cunoștință de cauză. Cine le oferă acestea, d-le Smeoreanu: presa scrisă, televiziunile?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Mult esti prost !! Obositor de prost !! In prostia ta incerci sa prostesti si pe altii ,capabili sa „puna botul” la prostiile tale. Nici n-are rost sa argumentez pentru ca in prostia ta esti capabil sa crezi ca esti laudat. Caz concret: priveste la „tatucul” tau jonannis care la intalnire de cel mai inalt nivel NU poarta „botnita” asa cum ne sfatuieste pe noi toti, prostimea, si ne vinde gogosi cu privire la suma importanta ne-a fost alocata datorita negocierilor echipei sale. Prin comparatie a se vedea fondurile obtinute de Cehia si Polonia urmare a unor reale negocieri.
   Galbejitilor, se apropie funia de par !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    „Mult ești prost”?

    Reply
   2. 1.1.2

    Anonim

    Ai ceva din mitocănia lui vcititor , te exprimi oribil, ca-riciu și ești vulgar ca marcu anton lute. Adică același personaj, tot gunoiul la un loc, un fel de Salubris.

    Reply
    1. 1.1.2.1

     Anonim

     Te-ai tâmpit di tăt…nea O. Nane!

     Reply
    2. 1.1.2.2

     Anonim

     Ti se pare ca esti superior, traiesti in sfere inalte, iti dai niste aere de mironosita parfumata cu „odicolon” dar aerele tale nu sunt altceva decat emanatiile flatulente ale mintii tale bolnave si ale frustrarilor de care suferi.Esti la distanta de ani-lumina fata de aia pe care ii enumeri tu acolo. Cruda realitate te va „borsi” sub tavalugul ei anonimule frustrat !

     Reply
     1. 1.1.2.2.1

      Anonim

      Spuse anonimul atotștiutor, amabil și educat, care nu face decât să arunce cu gunoi în alții. De ce sunteți supărat, anonimule? Doar sunteți fără identitate, într-o mare de anonimi, nimic murdar nu vă poate atinge.

 2. 2

  Anonim

  Bravo domnule Smeoreanu .

  Reply
 3. 3

  Clevetici

  Bineinteles ca alegatorul voteaza in functie de interesul sau personal, nu de interesul tarii.

  Mi-aduc aminte de primele alegeri libere, din 20 mai 1990:
  -mi-am intrebat rudele de ce au votat cu FSN si Iliescu (care ciastigase cu 86% si ma pusese pe lista de emigrare)
  Dupa lungi discutii, in care eu explicam ca trebuie inchise fabricile ceausiste pentru ca altfel bugetul tarii se duce pe subventionarea lor, un unchi de-al meu mi-a zis:

  – Eu am 50 de ani. Daca se inchide fabrica mea, cine ma mai angajeaza la varsta asta?

  (pe atunci varsta de pensionare era de 58 de ani la cerere, 60 de ani de drept)

  Iata cum un simplu alegator admitea ca doreste ca tarii sa ii mearga prost (subventionand fabrici nerentabile) macar 10 ani pana iesea el la pensie.

  Credeti ca lucrurile s-au schimbat?

  Pensionarii voteaza cu partidul care subventioneaza gigacaloria, precum coana Firea din Bucuresti, chiar daca o centrala individuala produce caldura la jumatate din costul real de la CET. Nu conteaza ca fiecare primar bucurestean nu a investit nimic in inlocuirea conductelor prin care se scurge apa calda in pamant – caci fiecare primar si-a alocat bugetul doar pentru a tine pretul gigacaloriei cat mai jos – conditia realegerii.
  Si acum, in anul 2020, conductele termoficarii bucurestene pierd atat de multa apa incat iarna nu se mai poate livra apa calda la termperatura si presiunea normale!

  Pensionarii voteaza cu partidul care le-a promis ca pensiile vor creste cu 40% in 2020 (dar bineinteles ca PSD nu plateste el aceasta marire, ci pune pe altii sa gaseasca bani in bugetul lovit de pandemie).

  Pensionarii se prezinta in proportie de 90% la vot, pe cand tinerii si maturii activi sunt in mare parte plecati in strainatate la munca, deci voteaza in proportie de 10-20%!

  Reply
 4. 4

  trivaleanu

  Mărirea cu 40% a pensiilor este morală şi oportună pentru pensiile mici. Dvs., d-le Smeoreanu, sunteţi de acord cu acelaşi precent şi pentru pensiile medii şi mari (să spunem de la 5.000 de lei în plus? Apoi, PSD-ul poate oricând să dea jos guvernul Orban, să preia puterea şi să majoreze pensiile şi alocaţiile, să elimine covidul ş.a.m.d. De ce n-o face? Pensionarii de astăzi nu sunt aceeaşi ca în urmă cu 20 de ani. Adică sunt oameni cu un alt nivel de informare şi de înţelegere şi, oricum, mult mai rezervaţi faţă de promisiunile populiste ale politicienilor.
  Numai că PSD-ul şi propagandiştii săi au rămas încremeniţi în proiect, de unde şi nevoia unei stângi autentice, reformată, nu una ipocrită, pusă pe căpătuiala proprie sub masca grijii faţă de cei săraci, pe care i-a desconsiderat de fapt, din totdeauna (pensiile specialilor, de exemplu).

  Reply
 5. 5

  Coco

  Când editorialistul enunta reguli și principii general valabile, este în regula, problema începe când tov. Smeoreanu începe sa facă observații personale legate de acestea. Atunci strica tot editorialul…
  Mi-aș dori sa vina cu un singur exemplu de tara civilizata care a mărit, en gros, pensiile într-o singura transa cu 40%? Sau care, în 6 luni, au dublat alocații deja dublate?
  Ma bucur mult ca cei patru milioane de pensionari care n-au votat PSD n-au pus botul la aceste pomeni, aceleași aprecieri și pentru părinții care sunt mai realiști decât dumneavoastră, domnule votant PSD Smeoreanu!
  Închei prin a aprecia comentariile de astăzi ( cele citite pana acum, ora 11)

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Doamne, totuşi…cum de mai există atât de mulți …care sunt… fără „deținere” de minte , dar aşa…de harnici …ca cei care îl critică pe maestrul (lor)…Gigi Smeoreanu (si PSD-ul) ?!!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   „Cum de mai există” pe fața Pământului, de îndrăznesc să-l critice pe d-l Smeoreanu și PSD? Mai există…
   Dv. ce idei „dețineți”? Nu de alta, dar de ele este nevoie ca să punem fiecare câte o „cărămidă” la dezbatere.
   Vedem că în câteva rândulețe scrise ați și făcut o cacofonie, care nu se prea face din greșeli de tastare. Așa este greu să criticați criticii maestrului dv.

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Doamna MARICICA, când (cacofonie „profundă”!) vă mai … preocupă răspunsul la întrebarea (urâtă , grasă şi stupidă, care vă oripilează !) : „Cu toată dragostea (Chiriac (Antena3/DC news) :”Pe Covidul ăsta, cu dragostea cum … mai stați” ?! Păstrați distanță fizică & socială, ori practicați tot…gramada „deschisă”(iar!) Vă rog să ne sunați !

    Reply
 7. 7

  Anonim

  Doamne, totuşi…cum de mai există atât de mulți …”care sunt” (!)… fără „deținere” de minte , dar aşa…de harnici …ca cei care îl critică pe maestrul (lor)…Gigi Smeoreanu (si PSD-ul) ?!!

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Doamna MARICICA, când (cacofonie „profundă”!) vă mai … preocupă răspunsul la întrebarea (urâtă , grasă şi stupidă, care vă oripilează !) : „Cu toată dragostea (Chiriac /Antena3/DC news) :”Pe Covidul ăsta, cu dragostea cum … mai stați” ?! Păstrați distanță fizică & socială, ori practicați tot…gramada „deschisă”(iar!) Vă rog să ne sunați !

   Reply
   1. 7.1.1

    Marcu

    Domne, e de rău! A evadat covidu’ ghilimelist de la ziarul Argeșul. Păzea!

    Reply
 8. 8

  Anonim

  mai citește despre ,, democrație” in Grecia ..să înțelegi acu’ la bătrânețe ca de fapt era o loterie….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă